קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות86
מגזין

בשר עגל ורווה עם רוטב גורגונזולה ותפוחי אדמה מרוסקים עם פרושוטו וגבינה

בשר עגל ורווה עם רוטב גורגונזולה ותפוחי אדמה מרוסקים עם פרושוטו וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר עגל ומרווה עם רוטב גורגונזולה תפוחי אדמה מרוסקים עם פרושוטו וגבינה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 73 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 1270 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, פירורי לחם, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו תפוחי אדמה מרוסקים זהב יוקון עם Gorgonzolan ומרווה, קציצות בשר, תפוחי אדמה מרוסקים, ורוטב מחבת, ו תפוחי אדמה אדומים מרוסקים עם גבינת גורגונזולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים אותם במים, ואז מביאים מים לרתיחה; מלח אותו ומבשלים תפוחי אדמה עד מזלג מכרז, 10 עד 12 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
בעוד תפוחי האדמה עובדים, לשלב עגל עם ביצה, פירורי לחם, 1/2 כוס גבינה, מרווה, מלח, ופלפל שחור. טופס 4 (1 אינץ ' עבה) כיכרות בשר בצורת אליפסה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פירורי לחםפירורי לחם
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
בשרבשר
מרווהמרווה
מלחמלח
עגלעגל
ביצהביצה
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עם 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה, 2 סיבובים של המחבת. גלי בשר חומים 2 עד 3 דקות בכל צד ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה nonstick ולסיים בתנור, 6 עד 8 דקות. להחזיר מחבת כדי לחמם, להוסיף עוד סיבוב של שמן זית כתית נוספת למחבת ואת הפטריות ואת השום. מבשלים פטריות עד כהה ומכרז, 5 עד 6 דקות, ולאחר מכן מוסיפים מלח ופלפל ו 1 כוס ציר עוף כדי deglaze את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
פטריותפטריות
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
תנורתנור
5
בעוד הפטריות מבשלות, ממיסות חמאה על אש בינונית בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מוסיפים קמח ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
מקציפים בחלב ומתבלים עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל. להפחית את הרוטב כמה דקות כדי להתעבות קצת.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
רוטברוטב
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
מסננים תפוחי אדמה ומוסיפים אותם בחזרה לסיר חם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
מוסיפים חצי מרוטב החלב לתפוחי אדמה עם פרושוטו ונותר 1/2 כוס גבינה, כמה חופנים. לרסק את תפוחי האדמה כדי עקביות הרצוי העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרושוטופרושוטו
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
רוטברוטב
חלבחלב
10
מוסיפים את רוטב החלב הנותר לפטריות, מערבבים בגבינת גורגונזולה כדי להמיס, ואז מוסיפים את המרק ומשלבים.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
פטריותפטריות
מרקמרק
רוטברוטב
חלבחלב
11
מגישים את גלי הבשר עם רוטב פטריות גורגונזולה מעל ותפוחי אדמה פרושוטו לצד.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
פרושוטופרושוטו
פטריותפטריות
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוטברוטב
12
מגישים עם סלט ירוק או יין רווי ירקות, מתכון כדלקמן.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ייןיין
13
מחממים מחבת עמוקה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת, ושום. לבשל שום כמה דקות בזמן שאתה קוצצים כרוב ולאחר מכן להסיר את ציפורן. Crank לחמם חריץ אותם להוסיף ירקות לנבול אותם, 2 עד 3 דקות של סיבוב מעורב כאן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
שוםשום
ירוקירוק
ציפורןציפורן
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
מוסיפים יין, מלח ופלפל ומפחיתים את החום לרתיחה. תלול את הירוקים ביין 10 דקות, מערבבים ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
פלפלפלפל
מלחמלח
ייןיין

מרכיבים

4שרימפס וורידיםפלפל שחורפלפל שחור1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)10קרמיני (פטריות פורטבלו בייבי), לרבעיםקרמיני (פטריות פורטבלו בייבי), לרבעים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש1כף. חומץ ביין אדוםתערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4sprigsמרווה טרייה, פרוסה דקמרווה טרייה, פרוסה דק12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, סדוק מן העורשום, סדוק מן העור12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, מרוסקשום, מרוסק113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גורגונזולה, תלוי כמה זול אתה אוהב את זהגורגונזולה, תלוי כמה זול אתה אוהב את זה680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד567דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרוב ניקה, 1 חבורה גדולה, גזוז וקצוץכרוב ניקה, 1 חבורה גדולה, גזוז וקצוץ2חתיכות טופי הית' ברגרידת לימון, שימי לב.גרידת לימון, שימי לב.7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טרי, גלגל העיןאגוז מוסקט מגורד טרי, גלגל העין23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבתשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר-רג'יאנופרמזן מגורר-רג'יאנו113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרושוטו די פארמה, קצוץ דק (יש המעדנייה פרוסה אותו עבה כמו בייקון, ולא לגלח אותו)פרושוטו די פארמה, קצוץ דק (יש המעדנייה פרוסה אותו עבה כמו בייקון, ולא לגלח אותו)3largesתפוחי אדמה russet, 2 1/4 ל 2 1/2 פאונד, קלופים וקצוציםתפוחי אדמה russet, 2 1/4 ל 2 1/2 פאונד, קלופים וקצוצים4שרימפס וורידיםמלחמלח4שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל