בשר עגל מוקפץ
בשר עגל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 216 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו גזר, פפריקה, עלי רוזמרין, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה מעולה. נסו בשר עגל מוקפץ, תרד לטגן, ו Kohlrabi Saute (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים עגל ל 4 חתיכות הגשה.
מערבבים קמח, פפריקה, 1/4 מלח כפית ופלפל. עגל עם תערובת קמח. שטוחים בין יריעות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה עם פטיש בשר עד עובי 1/4 אינץ'.
שמן חום במחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עגל בשמן, הופך פעם אחת, עד חום; לנקז.
מוסיפים יין, מים, רוזמרין, 1/4 כפית מלח, בצל וגזר לעגל במחבת.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים כ 45 דקות, הוספת מים במידת הצורך, עד עגל וירקות במכרז.
מניחים עגל וירקות על מגש; יוצקים טפטוף מחבת מעל.