בשר צבי Scaloppini
בשר צבי Scaloppini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 470 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-131 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קמח, מרק בשר צבי, ביצה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. . מתכונים דומים: Scaloppini עוף, קונץ ' סקלופיני, ו Scaloppini עוף דרום מערב.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים יחד את הביצים והשמנת, ומניחים בצד.
מערבבים את פירורי הלחם, פרמזן ופטרוזיליה טחון בקערה גדולה; להפריש.
פרוס בשר צבי צלוי לתוך מנות בגודל הגשה, 3/8 אינץ ' עבה. קילו עם פטיש בשר על עובי 1/4 אינץ'. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ואז חופרים בקמח, מנערים את העודף. טובלים את הצבי לתוך הביצה, ואז לוחצים על פירורי הלחם.
ממיסים חמאה במחבת בטוחה לתנור עם מכסה. מבשלים שום עד ריחני, ולאחר מכן להוסיף את הצבי בפירורי לחם, ומבשלים משני הצדדים עד השחמה.
יוצקים שרי מרק בשר צבי. מביאים לרתיחה, מכסים, ואז מעבירים לתנור ואופים עד הצבי הוא רך, כ 45 דקות.