בשר צבי ברוטב שזיפים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר צבי עם רוטב שזיפים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 411 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, רוטב צ'ילי, שזיפים סגולים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: בשר צבי מטוגן במחבת עם רוטב סלו ג'ין ושזיפים, בשר צבי ברוטב חמוציות-יין, ו בצל ירוק עם רוטב קוניאק.
הוראות
בבלנדר, שזיפים מקום להתרכז לימונדה. מכסים ומערבבים במהירות בינונית עד חלקה; להפריש.
בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני. מבשלים בצל בחמאה כ 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך. מערבבים תערובת שזיף ומרכיבים הנותרים לתוך בצל.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים חשפו 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
הגדר שליטה בתנור לצלות. גריז ברוילר פאן (ללא מתלה).
מניחים סטייקים בשר צבי במחבת. כפית 1/2 כוס רוטב השזיף באופן שווה על בשר צבי.
בשר צבי צלוי עם צמרות על 4 סנטימטרים מחום על 10 דקות או עד חום בהיר. הפוך בשר צבי; כפית 1/2 כוס רוטב שזיפים באופן שווה על בשר צבי. לצלות על 5 דקות יותר או עד נדיר בינוני נדיר doneness.
רוטב חם נשאר; לשרת עם בשר צבי.