את המתכון ניתן להכין סטרוגנוף בשר צבי חריף תוך כ -3 שעות ו -25 דקות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 58 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 484 קלוריות. 142 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם מלח, סטייק צבי, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 93%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: בשר צבי וסטרוגנוף פטריות בר, פטריות בר ובשר צבי סטרוגנוף לשני בני מזל, ו סטרוגנוף בקר חריף.
הוראות
1
מניחים בשר צבי ובצל ב -3 קו. סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
בשר צבי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
שלב את שבעת המרכיבים הבאים; יוצקים מעל בשר צבי. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 3 עד 3-1/2 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
בשר צבי
מים כדי לאפשר
3
בקערה קטנה שלבו את עמילן התירס, השמנת החמוצה והחזרת. מערבבים בהדרגה לתערובת בשר צבי. מכסים ומבשלים עוד 15 דקות או עד שהרוטב מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה