בשר צלוי מבושל לאט
בשר צלוי מבושל איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תערובת רוטב חום, פלפל, עין של עגול צלי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלי בקר מבושל איטי, קפה צלוי מבושל לאט, ו רוסטביף עם עגבניות מבושלות לאט ושום.
הוראות
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה.
מפזרים צלי מכל הצדדים עם פלפל.
הוסף צלי למחבת, ומבשל עד השחמה מכל הצדדים; מקום 3 1/2 - ל 4-ליטר תנור חשמלי איטי מצופה ספריי בישול.
מערבבים 1 כוס מים ורוטב; יוצקים רוטב על צלי. מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה במשך 8 עד 10 שעות או על הגדרת חום גבוהה במשך 4 עד 5 שעות.
הסר צלי מהרוטב; לכסות צלי, ולשמור על חם.
שלב הנותרים 1/4 כוס מים קורנפלור, ערבוב עד חלקה. לאט מערבבים תערובת קורנפלור לתוך רוטב בסיר איטי.
יוצקים תערובת לתוך 1 ליטר מיקרוגל בטוח זכוכית למדוד, ערבוב עד מעורבב. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות או עד מעובה, ערבוב לאחר 1 דקה.