בשר צלוי עומד
אם יש לכם רוזמרין, עלי דפנה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו בשר צלוי עומד, בשר צלוי עומד, ו בשר צלוי עומד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
בקערה קטנה לשלב את קאיין, רוזמרין, ושום.
מוסיפים מספיק שמן זית עד שהוא הופך למשחה רופפת. Schmear הצלי עם רסק רוזמרין שום ובאמת לעסות אותו לתוך הבשר. מתבלים בנדיבות עם מלח כשר.
שים את הבצל, גזר גמדי, סלרי ופטריות בתחתית מחבת צלייה. לזרוק עם קצת שמן זית ומלח, לפי הטעם.
מוסיף את היין, 1 כוס של ציר עוף ועלי המפרץ.
שים את הצלי על גבי הירקות והכניס לתנור שחומם מראש עד הצלי הוא באמת חום ויפה, על 25 עד 30 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F לעוד 1 3/4 עד 2 שעות. מדי פעם בזמן הבישול, כפית חלק מהמיצים על הבשר. אם רמת הנוזל במחבת יורדת יותר מדי, להוסיף את שארית 1 כוס המניה. זה גם יהיה רעיון נהדר לסובב את מחבת הקלייה בערך באמצע תהליך הבישול.
בדוק את הטמפרטורה של הבשר על ידי החדרת מדחום קריאה מיידית למרכז הצלי. עבור בינוני נדיר זה צריך להיות 125 מעלות F ו 130 עבור בינוני.
הסר את הצלי מהתנור ללוח חיתוך ולתת לו לנוח במשך 15 עד 20 דקות לפני גילוף.
לטעום את הירקות במיצי פאן ומתבלים במלח, לטעום, במידת הצורך. דלג על כל עודף שומן.
פורסים את הצלי ומסדרים על מגש הגשה.
מגישים עם הירקות ומיצי פאן.