קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות56
מגזין

בשר צלוי עומד

בשר צלוי עומד
אם יש לכם רוזמרין, עלי דפנה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו בשר צלוי עומד, בשר צלוי עומד, ו בשר צלוי עומד (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בקערה קטנה לשלב את קאיין, רוזמרין, ושום.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים מספיק שמן זית עד שהוא הופך למשחה רופפת. Schmear הצלי עם רסק רוזמרין שום ובאמת לעסות אותו לתוך הבשר. מתבלים בנדיבות עם מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
שים את הבצל, גזר גמדי, סלרי ופטריות בתחתית מחבת צלייה. לזרוק עם קצת שמן זית ומלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
מוסיף את היין, 1 כוס של ציר עוף ועלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
שים את הצלי על גבי הירקות והכניס לתנור שחומם מראש עד הצלי הוא באמת חום ויפה, על 25 עד 30 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F לעוד 1 3/4 עד 2 שעות. מדי פעם בזמן הבישול, כפית חלק מהמיצים על הבשר. אם רמת הנוזל במחבת יורדת יותר מדי, להוסיף את שארית 1 כוס המניה. זה גם יהיה רעיון נהדר לסובב את מחבת הקלייה בערך באמצע תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
בדוק את הטמפרטורה של הבשר על ידי החדרת מדחום קריאה מיידית למרכז הצלי. עבור בינוני נדיר זה צריך להיות 125 מעלות F ו 130 עבור בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
הסר את הצלי מהתנור ללוח חיתוך ולתת לו לנוח במשך 15 עד 20 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
לטעום את הירקות במיצי פאן ומתבלים במלח, לטעום, במידת הצורך. דלג על כל עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
פורסים את הצלי ומסדרים על מגש הגשה.
12
מגישים עם הירקות ומיצי פאן.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי