קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

בשר צלוי עומד עם אגס ברנדי זיגוג מתכון

בשר צלוי עומד עם אגס ברנדי זיגוג מתכון
עומד צלוי צלוי עם אגס ברנדי זיגוג מתכון נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1814 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 157 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו מלאי בשר, ל-4 עלי מרווה, ברנדי אגסים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האגסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים מקמח תירס עם תאנים ואגסים כקינוח. נסו מתכון צלוי עומד, בשר צלוי עומד עם מתכון Jus, ו בשר צלוי עומד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 93°. מתבלים את הצלי בנדיבות עם מלח ופלפל, ואז מניחים אותו על מדף אפייה בתוך צלחת קלייה גדולה וצולים במשך 3 שעות.בינתיים, להמיס את החמאה בסיר קטן על חום בינוני, ואז לטגן את שאלוט עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את האגסים, מערבבים היטב את המעיל ואת sauté במשך 10-12 דקות או עד מתרכך.Deglaze עם מלאי בשר, ולאחר מכן להוסיף את ברנדי האגסים, העונה עם מלח ופלפל, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים עד מופחת בחצי, ולאחר מכן להסיר מן החום לעמוד להתעבות.לאחר הצלי כבר בתנור במשך 3 שעות, לבדוק את הטמפרטורה-השני הוא פוגע 49°, להוציא אותו, זיגוג אותו בקלילות ולאפשר לו לנוח, מכוסה בקלילות עם נייר, במשך 30 דקות. ב -10 הדקות האחרונות של מנוחה, להגדיר את התנור ל550. להחזיר את הצלי לתנור ומבשלים במשך 8-10 דקות או עד קרום פריך יוצר בצד החיצוני.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מלאי בשרמלאי בשר
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הסר את הצלי, מברשת בנדיבות עם זיגוג לנוח עוד 15 דקות. חותכים ומגישים עם זיגוג נוסף.עוד צלי על רפובליקת מזון: רגל צלי דבש סיידר של כבש
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4
צלי כבש עם עשבי תיבול טריים
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5
איך להכין רוסטביף
מרכיבים שתצטרך
רוסטביףרוסטביף