קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

בשר צלוי עומד עם איולי

בשר צלוי עומד עם איולי
בשר צלוי עומד עם איולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 1605 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 149 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, שיני שום, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: בשר צלוי עומד, בשר צלוי עומד, ו בשר צלוי עומד.

הוראות

1
בנדיבות עונה בשר בקר עם מלח ופלפל. לעטוף בחוזקה פלסטיק צמרמורת לפחות 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2
תן בשר לשבת בטמפרטורת החדר 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים בשר בקר על מדף בתוך מחבת צלייה. צלוי עד להשחמה יפה, 35-40 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-275 ° F והמשיך לצלות עד למדחום הנקרא מיידית שהוכנס לחלק העבה ביותר של אוגרי הבשר ב-115 ° F למשך בינוני-נדיר, 1-1 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
להעביר צלי ללוח חיתוך עם צלעות הפונות כלפי מעלה ולתת לנוח לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
בינתיים, להקציף חלמונים ושום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
לטאטא כל הזמן, להוסיף בהדרגה שמן זרעי ענבים, טיפה אחר טיפה בהתחלה, לטאטא, הוספת 1 מיץ לימון כף על ידי כפית כמו איולי מתעבה (מיץ יהיה איולי רזה כך קל יותר לטאטא), עד שהוא מעובה וחלק. בהדרגה להקציף בשמן זית, הוספת מים על ידי כפית אם איולי מקבל עבה מדי. מתבלים במלח, מכסים ומצוננים.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
איוליאיולי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
חותכים את הבשר מעצמות, בעקבות עקומת הצלעות, ופרוסה דקה. לחלופין, לחתוך בין צלעות לצלעות מסיביות לשיתוף.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
9
מגישים עם איולי.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
10
לעשות קדימה: צלוי צלע יכול להיות מתובל 2 ימים קדימה; לשמור מקורר. איולי יכול להתבצע 1 יום קדימה; לשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
איוליאיולי