בשר צלוי עומד עם עשבי תיבול טריים
בשר צלוי עומד עם עשבי תיבול טריים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 836 קלוריות, 124 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שמן זית, שום, מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: חזיר צלוי מטוגן בחלב ועשבי תיבול טריים (Maiale al Latte ), צלי כבש עם עשבי תיבול טריים, ו בשר חזיר צלוי עם עשבי תיבול ושום.
הוראות
בקערה, מערבבים את שמן הזית, השום, המרווה, עלי המפרץ וכף אחת של מלח ופלפל כשרים. לעשות שמונה חתכים קטנים, עמוקים בחלק העליון של כל צלי חזיר. ממלאים את החתכים עם רסק שום ומפיצים את הדבק שנותר על כל הצולים. מתבלים במלח.
מחממים מחבת צלייה גדולה בתנור עד שהיא חמה מאוד, כ -10 דקות. הגדר את צלוי חזיר במחבת החמה, צד שומן למעלה. צולים את החזיר במשך 15 דקות. הנמיכו את התנור ל-350 והמשיכו לצלות כ-1 שעה ו-15 דקות ארוכות יותר, מסובבים את המחבת פעמיים; הצלי נעשה כאשר מדחום הנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של אוגרי הבשר 15
להעביר את הצלי ללוח גילוף ולכסות באופן רופף עם נייר.
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה כוס. כפית 2 כפות של השומן בחזרה למחבת הצלייה. כף את השומן שנותר מן מיצי פאן ולהשליך. הגדר את מחבת צלייה מעל 2 מבערים על אש נמוכה.
לטאטא את הקמח עד צורות להדביק. מוסיפים לאט את היין ומבשלים על אש מתונה עד מעובה, מגרדים את כל חתיכות השחמה, על 4 דקות.
להקציף במלאי עד חלקה. להרתיח את הרוטב במשך 5 דקות. מסננים את הרוטב לסיר בינוני, ולאחר מכן מסננים את מיצי הקלייה השמורים לתוך הרוטב. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל וחמים על אש נמוכה מאוד.
לגלף את החזיר לתוך צלעות ולסדר על מגש מנה מחומם.
להוסיף כל מיצים מ גילוף הבשר לרוטב ויוצקים אותו לתוך סירת רוטב.