קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות74
מגזין

בשר צלוי עומד עם עשבי תיבול טריים

בשר צלוי עומד עם עשבי תיבול טריים
בשר צלוי עומד עם עשבי תיבול טריים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 836 קלוריות, 124 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שמן זית, שום, מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: חזיר צלוי מטוגן בחלב ועשבי תיבול טריים (Maiale al Latte ), צלי כבש עם עשבי תיבול טריים, ו בשר חזיר צלוי עם עשבי תיבול ושום.

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה, מערבבים את שמן הזית, השום, המרווה, עלי המפרץ וכף אחת של מלח ופלפל כשרים. לעשות שמונה חתכים קטנים, עמוקים בחלק העליון של כל צלי חזיר. ממלאים את החתכים עם רסק שום ומפיצים את הדבק שנותר על כל הצולים. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
צלי חזירצלי חזיר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים מחבת צלייה גדולה בתנור עד שהיא חמה מאוד, כ -10 דקות. הגדר את צלוי חזיר במחבת החמה, צד שומן למעלה. צולים את החזיר במשך 15 דקות. הנמיכו את התנור ל-350 והמשיכו לצלות כ-1 שעה ו-15 דקות ארוכות יותר, מסובבים את המחבת פעמיים; הצלי נעשה כאשר מדחום הנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של אוגרי הבשר 15
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
להעביר את הצלי ללוח גילוף ולכסות באופן רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה כוס. כפית 2 כפות של השומן בחזרה למחבת הצלייה. כף את השומן שנותר מן מיצי פאן ולהשליך. הגדר את מחבת צלייה מעל 2 מבערים על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
6
לטאטא את הקמח עד צורות להדביק. מוסיפים לאט את היין ומבשלים על אש מתונה עד מעובה, מגרדים את כל חתיכות השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
להקציף במלאי עד חלקה. להרתיח את הרוטב במשך 5 דקות. מסננים את הרוטב לסיר בינוני, ולאחר מכן מסננים את מיצי הקלייה השמורים לתוך הרוטב. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל וחמים על אש נמוכה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
לגלף את החזיר לתוך צלעות ולסדר על מגש מנה מחומם.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
9
להוסיף כל מיצים מ גילוף הבשר לרוטב ויוצקים אותו לתוך סירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
10
הגישו מיד.