קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות74
מגזין

בשר צלוי עומד עם עשבי תיבול טריים

בשר צלוי עומד עם עשבי תיבול טריים
בשר צלוי עומד עם עשבי תיבול טריים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 836 קלוריות, 124 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שמן זית, שום, מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: חזיר צלוי מטוגן בחלב ועשבי תיבול טריים (Maiale al Latte ), צלי כבש עם עשבי תיבול טריים, ו בשר חזיר צלוי עם עשבי תיבול ושום.

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בקערה, מערבבים את שמן הזית, השום, המרווה, עלי המפרץ וכף אחת של מלח ופלפל כשרים. לעשות שמונה חתכים קטנים, עמוקים בחלק העליון של כל צלי חזיר. ממלאים את החתכים עם רסק שום ומפיצים את הדבק שנותר על כל הצולים. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
צלי חזירצלי חזיר
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים מחבת צלייה גדולה בתנור עד שהיא חמה מאוד, כ -10 דקות. הגדר את צלוי חזיר במחבת החמה, צד שומן למעלה. צולים את החזיר במשך 15 דקות. הנמיכו את התנור ל-350 והמשיכו לצלות כ-1 שעה ו-15 דקות ארוכות יותר, מסובבים את המחבת פעמיים; הצלי נעשה כאשר מדחום הנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של אוגרי הבשר 15
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
להעביר את הצלי ללוח גילוף ולכסות באופן רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה כוס. כפית 2 כפות של השומן בחזרה למחבת הצלייה. כף את השומן שנותר מן מיצי פאן ולהשליך. הגדר את מחבת צלייה מעל 2 מבערים על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
לטאטא את הקמח עד צורות להדביק. מוסיפים לאט את היין ומבשלים על אש מתונה עד מעובה, מגרדים את כל חתיכות השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
להקציף במלאי עד חלקה. להרתיח את הרוטב במשך 5 דקות. מסננים את הרוטב לסיר בינוני, ולאחר מכן מסננים את מיצי הקלייה השמורים לתוך הרוטב. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל וחמים על אש נמוכה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
לגלף את החזיר לתוך צלעות ולסדר על מגש מנה מחומם.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
9
להוסיף כל מיצים מ גילוף הבשר לרוטב ויוצקים אותו לתוך סירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
10
הגישו מיד.