קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות74
מגזין

בשר צלוי עומד עם עשבי תיבול טריים

בשר צלוי עומד עם עשבי תיבול טריים
בשר צלוי עומד עם עשבי תיבול טריים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 836 קלוריות, 124 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שמן זית, שום, מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: חזיר צלוי מטוגן בחלב ועשבי תיבול טריים (Maiale al Latte ), צלי כבש עם עשבי תיבול טריים, ו בשר חזיר צלוי עם עשבי תיבול ושום.

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה, מערבבים את שמן הזית, השום, המרווה, עלי המפרץ וכף אחת של מלח ופלפל כשרים. לעשות שמונה חתכים קטנים, עמוקים בחלק העליון של כל צלי חזיר. ממלאים את החתכים עם רסק שום ומפיצים את הדבק שנותר על כל הצולים. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
צלי חזירצלי חזיר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים מחבת צלייה גדולה בתנור עד שהיא חמה מאוד, כ -10 דקות. הגדר את צלוי חזיר במחבת החמה, צד שומן למעלה. צולים את החזיר במשך 15 דקות. הנמיכו את התנור ל-350 והמשיכו לצלות כ-1 שעה ו-15 דקות ארוכות יותר, מסובבים את המחבת פעמיים; הצלי נעשה כאשר מדחום הנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של אוגרי הבשר 15
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
להעביר את הצלי ללוח גילוף ולכסות באופן רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה כוס. כפית 2 כפות של השומן בחזרה למחבת הצלייה. כף את השומן שנותר מן מיצי פאן ולהשליך. הגדר את מחבת צלייה מעל 2 מבערים על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
לטאטא את הקמח עד צורות להדביק. מוסיפים לאט את היין ומבשלים על אש מתונה עד מעובה, מגרדים את כל חתיכות השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
להקציף במלאי עד חלקה. להרתיח את הרוטב במשך 5 דקות. מסננים את הרוטב לסיר בינוני, ולאחר מכן מסננים את מיצי הקלייה השמורים לתוך הרוטב. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל וחמים על אש נמוכה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
לגלף את החזיר לתוך צלעות ולסדר על מגש מנה מחומם.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
9
להוסיף כל מיצים מ גילוף הבשר לרוטב ויוצקים אותו לתוך סירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
10
הגישו מיד.