בתולת ים ברבי-טרטר טונה
בתולת ים ברבי-טרטר טונה הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח ופלפל, מיץ לימון, שמן שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. נסו טרטר טונה, טרטר טונה, ו טרטר טונה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הדיסקים טורטילה, לקחת חותך מאפה עגול לחתוך דיסקים קטנים 2 אינץ ' מן טורטיות הקמח.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את שמן קנולה. כאשר השמן חם, להוסיף את כונני טורטייה, הופך במהירות עד חום זהוב.
הסר מגבות נייר ולאפשר להתקרר.
כדי להפוך את טרטר הטונה: בקערה בינונית, מערבבים את כל שאר החומרים יחד, למעט הכוסברה, ומאפשרים להשרות 5 דקות לפני ההגשה.
מניחים במקרר עד מוכן לשרת.
כדי לסיים, מסננים את הנוזל העודף מתערובת הטונה.
מניחים קצת מתערובת הטונה על גבי כל דיסק טורטייה, מקשטים עם עלי כוסברה ומגישים על מגש.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות GEN5 מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019