ג'ירארדלי טורט שקדים קוקוס עם שוקולד צ'יפס
המתכון Ghirardelli קוקוס שקדים טורט עם שוקולד צ'יפס מוכן בערך 45 דקות והוא בהחלט אפשרות אדירה ללא גלוטן המתכון הזה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 17 אוכלים וטבחים. אם יש לכם וניל, שקדים, חטיפי ג'ירארדלי מתוקים למחצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 38%. הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: טורט שקדי קוקוס עם שבבי שוקולד, טורט מוקה ללא קמח Ghirardelli® ו-Ghirardelli® מוקה טורט ללא קמח.
הוראות
מקמו מתלה בשליש התחתון של התנור. מחממים את התנור ל-350 מעלות. משמנים את התחתית והדפנות של תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ'.
במעבד מזון, מטפטפים את השקדים, המלח ו-1/4 כוס הסוכר לסמיכות של פירורים. לְהַפְרִישׁ.
מקציפים חלבונים, וניל וקרם טרטר במהירות גבוהה עד שהם מקבלים צורה רכה. מקציפים בהדרגה את 1/2 כוס הסוכר שנותרה עד שהחלבונים נוקשים אך לא יבשים.
מעבירים לקערה גדולה. מקפלים פנימה את תערובת השקדים. מניחים בצד 1/4 כוס מהשוקולד צ'יפס כדי לפזר על גבי הטורט. מקפלים לתוך הבלילה את שאר השוקולד צ'יפס ואת הקוקוס. מגרדים את הבלילה לתבנית המוכנה ומפזרים אותה בצורה אחידה.
מפזרים את השוקולד צ'יפס השמורים.
אופים 25 עד 30 דקות, או עד שהטורט תופח ומזהיב, והשוליים מתחילים להתכווץ מדפנות התבנית. מצננים על רשת.
להגשה מקציפים שמנת עם וניל וסוכר.
מסירים את דפנות התבנית ומעבירים את העוגה לצלחת הגשה.
מגישים פרוסות טורט עם קצפת ופירות יער בשלים, אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
טורט בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Bodegas Naveran Brut Cava. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-12 דולר לבקבוק.
![Bodegas Naveran Brut Cava]()
Bodegas Naveran Brut Cava
ל-Naveran Brut Vintage יש ניחוחות פרחוניים, לחם קלוי והדרים אקספרסיביים ומלאים. טעמי הדר ופירות אבן חריפים, עדינים, קלים ונקיים בחך בעלי אופי רענן ופריך. טעם עיוור, קל לטעות בזה כשמפניה נהדרת. קאווה מאוד תכליתי כאפריטיף לפני הארוחה, לליווי קינוח לאחר מכן ו(הפתעה!) ליהנות במהלך הארוחה. נברן ברוט וינטג' זה ישתלב עם גבינות רכות, פירות טריים, בשרים לבנים (חזיר ועוף) ואפילו בשרים אדומים עשירים בטעמים. הקאווה הזו נהדרת ללגימה בפני עצמה, במיוחד לקבלת פנים ואירועי "עמידה" אחרים.