ג'לי בזיליקום
ג'לי בזיליקום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני התבלינים שלך. מתאים ל-48 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 0 גרם חלבון , 0 גרם שומן ובסך הכל 84 קלוריות . תמורת 14 סנט למנה , מתכון זה מכסה 0% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מים, עלי בזיליקום בחוזקה, צבעי מאכל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וידידותית ל-Fodmap . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ג'לי אספיק , שייק חמאת בוטנים וג'לי , וג'לי פלפל אגס ג'לפניו .
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה מים ובזיליקום.
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד 10 דקות. מסננים וזורקים בזיליקום. מחזירים 3-2/3 כוסות נוזל למחבת. מערבבים פנימה פקטין וצבעי מאכל אם רוצים. מחזירים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. מערבבים פנימה את הסוכר. מרתיחים במשך דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מצקת בזהירות את התערובת החמה לצנצנות חמות של חצי ליטר, ומשאירה 1/4 אינץ'. מרווח ראש.
הסר בועות אוויר, נגב את החישוקים והתאם את המכסים. מעבדים במשך 15 דקות בקופסת מים רותחים.