Gianduia Gelato יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 108 גרם של שומן, וסך הכל 1711 קלוריות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד מריר, קורנפלור, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו איזה טעם של ג'לאטו אתה? גלידת קוקוס ואגוזים, בראוניז Gianduia, ו בראוניז "נוטלה" של ג'יאנדויה (מתכונים דומים).
הוראות
1
אגוזי לוז דופק עם סוכר ומלח במעבד מזון עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
העברה לסיר בינוני כבד עם חלב ולהביא רק לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום ולתת תלול, מכוסה, 20 דקות.
4
תערובת זן דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, ואז לחזור סיר ניקה.