קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

ג'בטה ללא לישה

ג'בטה ללא לישה
אם יש לכם מים קרירים, מלח, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה מרהיב ציון של 27%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צ'יאבטה, צ'יאבטה, ו צ'יאבטה.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו 2 כוסות קמח, מים ושמרים. מכסים היטב בניילון ומניחים לעמוד עד שיותר מכפולים בגודלם ובועות קיימות על פני השטח, 12 עד 18 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים מלח וקמח שנותר; מערבבים תערובת מלח ושמן לבצק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
3
הופכים בצק על תבנית מקומחת היטב; לחץ בעדינות בעזרת מרית ל -10 אינץ'. 5 אינץ'. כיכר לחם. מכסים ומניחים לתפוח בטמפרטורת החדר למשך 2 שעות או עד שהבצק מחזיק כניסה בלחיצה עדינה (הכיכר תגדל מעט בגודלה).
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מסדרים מתלה תנור אחד בהגדרת המתלה הנמוכה ביותר; מניחים מתלה שני באמצע התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים מחבת בטוחה בתנור על מתלה תחתון; מחממים תנור ומחבת ל-475 מעלות צלזיוס. בינתיים, בסיר קטן, להביא 2 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
לבישת כפפות לתנור, הניחו לחם על המדף העליון. משוך את המתלה התחתון החוצה ב-6-8 אינץ'.; מוסיפים מים רותחים למחבת. (עבדו במהירות ובזהירות, שפכו מים מכם. אל תדאג אם נשארים מעט מים בסיר.) החלק בזהירות את המדף התחתון בחזרה למקומו; סגור במהירות את הדלת כדי ללכוד אדים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מנמיכים את האש ל-425 דוס; אופים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מוציאים את המחבת מהתנור; אופים לחם 12-15 דקות יותר או עד שחום זהוב עמוק ולחם נשמע חלול כאשר מקישים עליו בתחתית. מצננים על רשת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ 'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי עבור צ' יאבטה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
טנוטה די קפריה ריסרבה הוא יין אדום אודם עמוק. הארומה המורכבת והמתוחכמת שלו מזכירה פירות בצעד ראשון, נפתחת בהדרגה ומציגה תבלינים וליקריץ. על החיך, הוא בשרני, הרמוני ומלא גוף, עם התמדה ארוכה.