ג'בטה ללא לישה
אם יש לכם מים קרירים, מלח, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה מרהיב ציון של 27%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צ'יאבטה, צ'יאבטה, ו צ'יאבטה.
הוראות
בקערה קטנה שלבו 2 כוסות קמח, מים ושמרים. מכסים היטב בניילון ומניחים לעמוד עד שיותר מכפולים בגודלם ובועות קיימות על פני השטח, 12 עד 18 שעות.
מערבבים מלח וקמח שנותר; מערבבים תערובת מלח ושמן לבצק.
הופכים בצק על תבנית מקומחת היטב; לחץ בעדינות בעזרת מרית ל -10 אינץ'. 5 אינץ'. כיכר לחם. מכסים ומניחים לתפוח בטמפרטורת החדר למשך 2 שעות או עד שהבצק מחזיק כניסה בלחיצה עדינה (הכיכר תגדל מעט בגודלה).
מסדרים מתלה תנור אחד בהגדרת המתלה הנמוכה ביותר; מניחים מתלה שני באמצע התנור.
מניחים מחבת בטוחה בתנור על מתלה תחתון; מחממים תנור ומחבת ל-475 מעלות צלזיוס. בינתיים, בסיר קטן, להביא 2 כוסות מים לרתיחה.
לבישת כפפות לתנור, הניחו לחם על המדף העליון. משוך את המתלה התחתון החוצה ב-6-8 אינץ'.; מוסיפים מים רותחים למחבת. (עבדו במהירות ובזהירות, שפכו מים מכם. אל תדאג אם נשארים מעט מים בסיר.) החלק בזהירות את המדף התחתון בחזרה למקומו; סגור במהירות את הדלת כדי ללכוד אדים בתנור.
מנמיכים את האש ל-425 דוס; אופים 10 דקות.
מוציאים את המחבת מהתנור; אופים לחם 12-15 דקות יותר או עד שחום זהוב עמוק ולחם נשמע חלול כאשר מקישים עליו בתחתית. מצננים על רשת.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ 'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי עבור צ' יאבטה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
טנוטה די קפריה ריסרבה הוא יין אדום אודם עמוק. הארומה המורכבת והמתוחכמת שלו מזכירה פירות בצעד ראשון, נפתחת בהדרגה ומציגה תבלינים וליקריץ. על החיך, הוא בשרני, הרמוני ומלא גוף, עם התמדה ארוכה.