לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו מלית ג'בטה עם ערמונים ופנצ' טאן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. לכו לחנות ואספו פנצ'טה, מלח ופלפל, מרק עוף דל מלח ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מאוכלרשת יש 11 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. ציון זה הוא רע למדי. ג'בטה ממולאת בערמונים, פטריות ופנצ' טה, ג'בטה מלית עם ערמונים וצימוקים, ו מלית מחיטה מלאה עם פנצ'טה, ערמונים ופרמזן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חמאה תבנית אפייה מזכוכית בגודל 15 על 10 על 2 אינץ'. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הפנצ ' טה ומקפיצים עד שהיא פריכה וזהובה, כ -10 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הפנצ ' טה לקערה גדולה. ממיסים את יתרת החמאה באותה מחבת על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים מספיק מרק לתערובת המילוי כדי להרטיב. מתבלים את המילוי, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
10
מערבבים פנימה את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
11
מעבירים את המילוי למאכל מוכן. מכסים בנייר כסף חמאה, בצד חמאה כלפי מטה, ואופים עד שהמלית מחוממת, כ-30 דקות. חושפים וממשיכים לאפות עד שהחלק העליון פריך וזהוב, כ -15 דקות יותר.
ניתן לשלב את צ 'יאבטה עם קיאנטי, ורדיצ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פיצ ' יני קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיצ ' יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם רמז של סגול. שזיפים, תווים סגולים מתערבבים עם גרגרי יער שופעים ובשלים. מרחיבה וחיה על החיך, עם תחושת פה מתמשכת וקטיפתית. הסיום הארוך קבור בפירות.יין רב תכליתי, המוגש בצורה הטובה ביותר ב-64 אלף, פנטסטי עם בשרים אדומים עסיסיים, בגריל או קלוי.