קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

ג'בטהname

ג'בטהname
גשו לסופר וקנו מים חמים, קמח לחם, חלב חם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. נסו ג'בטהname, ג'בטהname, ו ג'בטהname (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הספוג: בקערה קטנה מערבבים יחד 1/8 כפית של השמרים והמים החמים ולתת לעמוד 5 דקות, או עד שמנת. בקערה מערבבים יחד תערובת שמרים, 1/3 כוס המים, ו 1כוס קמח הלחם. מערבבים 4 דקות, ואז מעל קערה עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו ספוג לעמוד בטמפרטורת החדר מגניב לפחות 12 שעות עד 1 יום.
3
כדי להפוך את הלחם: בקערה קטנה מערבבים יחד שמרים וחלב ולתת לעמוד 5 דקות, או עד שמנת. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם וו בצק תערובת חלב יחד תערובת, ספוג, מים, שמן, וקמח במהירות נמוכה עד הקמח הוא רק רטוב; מוסיפים מלח ומערבבים עד חלקה ואלסטית, על 8 דקות. מגרדים בצק לקערה משומנת ומכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בואו להעלות את הבצק בטמפרטורת החדר עד הוכפל בתפזורת, על 1 1/2 שעות. (הבצק יהיה דביק ומלא בועות אוויר.) להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין היטב לחתוך לשניים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
5
להעביר כל מחצית גיליון קלף טופס לתוך סגלגל לא סדיר על 9 אינץ ' ארוך. כיכרות גומות עם אצבעות מקומטות ואבק צמרות עם קמח. מכסים כיכרות עם מגבת מטבח לחה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6
בואו כיכרות לעלות בטמפרטורת החדר עד כמעט הוכפל בתפזורת, 1 1/2 עד 2 שעות.
7
לפחות 45 דקות לפני אפיית ג ' בטה, לשים אבן אפייה על מתלה תנור בעמדה הנמוכה ביותר בתנור מחממים תנור ל 425 F (220 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
העברת כיכר 1 על הקלף שלה לתבנית אפייה ללא מסגרת עם צד ארוך של כיכר במקביל לקצה הרחוק של גיליון אפייה. בשורה בקצה הרחוק של גיליון אפייה עם קצה רחוק של אבן או אריחים, ולהטות גיליון אפייה להחליק כיכר עם קלף על חצי בחזרה של אבן או אריחים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
העברת כיכר הנותרים למחצית הקדמית של אבן באופן דומה.
10
אופים כיכרות ciabatta 20 דקות, או עד הזהב חיוור. כיכרות מגניבות על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין