ג'בטהname
גשו לסופר וקנו מים חמים, קמח לחם, חלב חם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. נסו ג'בטהname, ג'בטהname, ו ג'בטהname (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הספוג: בקערה קטנה מערבבים יחד 1/8 כפית של השמרים והמים החמים ולתת לעמוד 5 דקות, או עד שמנת. בקערה מערבבים יחד תערובת שמרים, 1/3 כוס המים, ו 1כוס קמח הלחם. מערבבים 4 דקות, ואז מעל קערה עם ניילון נצמד.
בואו ספוג לעמוד בטמפרטורת החדר מגניב לפחות 12 שעות עד 1 יום.
כדי להפוך את הלחם: בקערה קטנה מערבבים יחד שמרים וחלב ולתת לעמוד 5 דקות, או עד שמנת. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם וו בצק תערובת חלב יחד תערובת, ספוג, מים, שמן, וקמח במהירות נמוכה עד הקמח הוא רק רטוב; מוסיפים מלח ומערבבים עד חלקה ואלסטית, על 8 דקות. מגרדים בצק לקערה משומנת ומכסים בניילון נצמד.
בואו להעלות את הבצק בטמפרטורת החדר עד הוכפל בתפזורת, על 1 1/2 שעות. (הבצק יהיה דביק ומלא בועות אוויר.) להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין היטב לחתוך לשניים.
להעביר כל מחצית גיליון קלף טופס לתוך סגלגל לא סדיר על 9 אינץ ' ארוך. כיכרות גומות עם אצבעות מקומטות ואבק צמרות עם קמח. מכסים כיכרות עם מגבת מטבח לחה.
בואו כיכרות לעלות בטמפרטורת החדר עד כמעט הוכפל בתפזורת, 1 1/2 עד 2 שעות.
לפחות 45 דקות לפני אפיית ג ' בטה, לשים אבן אפייה על מתלה תנור בעמדה הנמוכה ביותר בתנור מחממים תנור ל 425 F (220 מעלות C).
העברת כיכר 1 על הקלף שלה לתבנית אפייה ללא מסגרת עם צד ארוך של כיכר במקביל לקצה הרחוק של גיליון אפייה. בשורה בקצה הרחוק של גיליון אפייה עם קצה רחוק של אבן או אריחים, ולהטות גיליון אפייה להחליק כיכר עם קלף על חצי בחזרה של אבן או אריחים.
העברת כיכר הנותרים למחצית הקדמית של אבן באופן דומה.
אופים כיכרות ciabatta 20 דקות, או עד הזהב חיוור. כיכרות מגניבות על מתלה תיל.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)]()
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין