קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות56
מגזין

ג'ו הארור.

ג'ו הארור.
ג'ו הארור יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 1 . מנה אחת מכילה 901 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם תערובת בלאדי מרי, מלפפונים, וודקה מפולפלת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הוודקה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וודקה ברד. כקינוח. נסו בלאדי מריה-ספרדית בלאדי מרי, מחווני סלופי ג'ו, ו תבשיל פשטידת ג'ו מרושל-ללא גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקבלת הדבק: במעבד מזון, לשים את פלפלים habanero, גזר ולימון או מיץ לימון תערובת. תוך כדי מיזוג, מוסיפים לאט את שמן הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
עבור ג ' ו העקוב מדם: בסיר, להביא את מיץ עגבניות Bloody מרי לערבב לאט ומבשלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
בלאדי מריבלאדי מרי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את הדבק habanero לפי הטעם לחום הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
4
מוסיפים את הביצים ולחלוט לאט עד שהלבנים נקבעים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
מוסיפים את הוודקה המפולפלת, אם תרצה, ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
6
יוצקים את הביצים המוגמרות ותערובת ג ' ו דמים על גריסים מהירים.
מרכיבים שתצטרך
בישול מהיר גריסיםבישול מהיר גריסים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
מוסיפים את הסלרי והמלפפון בצד לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות