קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

ג'ואן צ' אנג של לימון ג'ינג'ר מוס קופה

ג'ואן צ' אנג של לימון ג'ינג'ר מוס קופה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ג'ואן צ' אנג לימון ג'ינג'ר מוס קופה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-49 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, מיליליטר מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לחמניות בריוש סוכר ותבלינים (מותאם מהקמח של ג'ואן צ' אנג), קופה שוקולד עם מוס ניב קקאו, ו עוגת גבינה לימון כמעט ללא שומן של ג'ואן (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך לימון קרד: בסיר בינוני, לא תגובתי, לשלב את מיץ לימון וחמאה, במקום מעל חום בינוני גבוה, וחום רק תחת רתיחה. בינתיים, בקערה בינונית, חסינת חום, לטאטא יחד את הביצים וחלמונים ביצה עד מעורבב, ואז לאט לטאטא את הסוכר עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסר את תערובת מיץ לימון מן החום בהדרגה להקציף קצת מזה לתערובת סוכר ביצה. המשך לטאטא את הנוזל החם לתערובת הסוכר-ביצה, קצת בכל פעם, עד שכל זה כבר שולב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
להחזיר את התוכן של הקערה לסיר ולבשל על אש בינונית, ערבוב ברציפות עם כף עץ ולוודא לגרד את החלק התחתון של המחבת לעתים קרובות כדי למנוע את הביצים ערבול, במשך 5 עד 8 דקות,או עד התערובת מתעבה ומעייל את הכף בעובי. כדי לבדוק, לצייר את האצבע לאורך החלק האחורי של הכף; את הקורט צריך להחזיק את השביל במשך שנייה או שתיים לפני שהוא ממלא.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את curd מן החום ואת המתח דרך המסננת לתוך בינוני, קערה חסינת חום.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להקציף את וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מניחים פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על גבי curd כדי למנוע עור להיווצר. מכסים בחוזקה ומקררים במשך 1 עד 2 שעות, או עד קר לפני השימוש. את הקרד ניתן לאחסן עד 5 ימים במיכל אטום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
הפוך מוס: בסיר בינוני, לשלב את הקרם וג ' ינג ' ר טרי הקרקע ולהביא רק תחת לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
הסר מהחום ולתת את הקרם לשבת במשך כ 1 שעה כדי להחדיר עם זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
9
העברה למיכל אטום ומקרר למשך לילה לפחות או עד 4 ימים.
10
כאשר אתה מוכן לשרת את מוס, מסננים את הקרם הצונן לתוך הקערה של מערבל לעמוד או לתוך קערה גדולה אם באמצעות מערבל כף יד. מקציפים את הקרם במהירות בינונית עד שהוא מחזיק שיא נוקשה. לאחר מכן, באמצעות מרית גומי, לקפל את הלימון לתוך קצפת רק עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מחלקים את המוס באופן שווה בין קערות הגשה העליון עם זנגביל מסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מגישים באופן מיידי.