קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

ג'ואן צ' אנג של לימון ג'ינג'ר מוס קופה

ג'ואן צ' אנג של לימון ג'ינג'ר מוס קופה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ג'ואן צ' אנג לימון ג'ינג'ר מוס קופה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-49 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, מיליליטר מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לחמניות בריוש סוכר ותבלינים (מותאם מהקמח של ג'ואן צ' אנג), קופה שוקולד עם מוס ניב קקאו, ו עוגת גבינה לימון כמעט ללא שומן של ג'ואן (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך לימון קרד: בסיר בינוני, לא תגובתי, לשלב את מיץ לימון וחמאה, במקום מעל חום בינוני גבוה, וחום רק תחת רתיחה. בינתיים, בקערה בינונית, חסינת חום, לטאטא יחד את הביצים וחלמונים ביצה עד מעורבב, ואז לאט לטאטא את הסוכר עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
הסר את תערובת מיץ לימון מן החום בהדרגה להקציף קצת מזה לתערובת סוכר ביצה. המשך לטאטא את הנוזל החם לתערובת הסוכר-ביצה, קצת בכל פעם, עד שכל זה כבר שולב.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
להחזיר את התוכן של הקערה לסיר ולבשל על אש בינונית, ערבוב ברציפות עם כף עץ ולוודא לגרד את החלק התחתון של המחבת לעתים קרובות כדי למנוע את הביצים ערבול, במשך 5 עד 8 דקות,או עד התערובת מתעבה ומעייל את הכף בעובי. כדי לבדוק, לצייר את האצבע לאורך החלק האחורי של הכף; את הקורט צריך להחזיק את השביל במשך שנייה או שתיים לפני שהוא ממלא.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר את curd מן החום ואת המתח דרך המסננת לתוך בינוני, קערה חסינת חום.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
להקציף את וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מניחים פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על גבי curd כדי למנוע עור להיווצר. מכסים בחוזקה ומקררים במשך 1 עד 2 שעות, או עד קר לפני השימוש. את הקרד ניתן לאחסן עד 5 ימים במיכל אטום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
הפוך מוס: בסיר בינוני, לשלב את הקרם וג ' ינג ' ר טרי הקרקע ולהביא רק תחת לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
הסר מהחום ולתת את הקרם לשבת במשך כ 1 שעה כדי להחדיר עם זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
9
העברה למיכל אטום ומקרר למשך לילה לפחות או עד 4 ימים.
10
כאשר אתה מוכן לשרת את מוס, מסננים את הקרם הצונן לתוך הקערה של מערבל לעמוד או לתוך קערה גדולה אם באמצעות מערבל כף יד. מקציפים את הקרם במהירות בינונית עד שהוא מחזיק שיא נוקשה. לאחר מכן, באמצעות מרית גומי, לקפל את הלימון לתוך קצפת רק עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
מחלקים את המוס באופן שווה בין קערות הגשה העליון עם זנגביל מסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
מגישים באופן מיידי.