ג'ול קאגה חגיגית
ג'ול קאגה החגיגית יכולה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 188 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, שמרים מהירים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך מצוין. נסו לטבול חגיגי, חזיר חגיגי, ו חגיגי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית. מערבבים בחלב, סוכר ומלח.
בקערה גדולה, מערבבים יחד 2 כוסות קמח, הל ושמרים.
יוצקים את תערובת החלב והביצה ומערבבים במהירות עם כף עץ עד שהבצק אלסטי, כ -3 דקות. בהדרגה לערבב את שאר הקמח עד הבצק הוא מוצק מספיק כדי ללוש על משטח מקומח קלות. אם יש לך מערבל לעמוד עם קובץ מצורף וו לחם, אתה יכול להשתמש בו במקום. ללוש או לערבב בצק עד בצורת בועות גז קטנות ובצק הוא חלק, על 10 דקות. לעבוד בדומדמניות בסוף מאוד, כך שהם לא להיות מרוסקים.
מניחים את הבצק בקערה משומנת, פונים למעיל, ומכסים את הקערה במגבת. להפריש לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
כאשר הבצק עלה, אגרוף למטה להתחלק לכ -16 חתיכות. מקפלים לתוך לחמניות מעוגלות ומניחים אותם על תבנית אפייה או בתבנית אפייה.
תנו לעלות שוב עד שכמעט הוכפל בגודל, או עד שהאצבע שלך משאירה שקע שלא קופץ בחזרה כאשר אתה לתקוע את הלחם.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). כאשר התנור חם, אופים את הלחמניות במשך 30 דקות, או עד חום זהוב על צמרות.