קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini

ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini
ג'ון דורי Oyster Bar צלי מחבת צדפה עם Crostini חמאת Uni יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 588 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלאי דגים, פלפל חריף, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו רול הלובסטר של ג'ון דורי אויסטר בר, Motoyaki הצדפה של ביג ג'ון, ו צלי צדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את הבצל ושום טחון; מבשלים מעל חום מתון עד מרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את ורמוט; להרתיח על חום גבוה בינוני עד מופחת בחצי, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
5
מוסיף את ליקר צדפות ומניות דגים ומבשלים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
6
מוסיפים את השמנת ומבשלים על אש מתונה עד שרוטב מעילי כפית, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
הסר מהחום.
8
מוסיפים 1 כפית מיץ לימון; מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
בינתיים לטאטא את לשונות uni וחמאה מתרככת יחד כדי להפוך את חמאת Uni.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
מוסיפים את הצדפות לרוטב עם מעט נוזל צדפות וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
11
מוסיפים את טרגון ומיץ לימון הנותרים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד התחמם, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
12
מחלקים את הצדפות בין 4 קערות, מוסיפים רוטב ומפזרים עם פלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
מגישים עם טוסטים כי כבר התפשט עם חמאת Uni.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.