קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות21
מגזין

ג'ונג בסגנון Toisan

ג'ונג בסגנון Toisan
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אורז דביק עטוף בעלים במבוק (ג'ונג או Zhongzi), רגל כבש בסגנון קאשמירי-זה סגנון הודי של כבש הוא תענוג אמיתי, כולם יחשבו שאתה שף גורמה, ו צ'ילי בסגנון אינדיאנה – אתה יכול לעשות צ' ילי בסגנון המערב התיכון עם זה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצע מתכון ביצים ברווז מלח. אם משתמשים חלמונים ביצה מבושל מומלח ברווז, ללכת צעד
מרכיבים שתצטרך
ביצי ברווזביצי ברווז
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ברווז שלםברווז שלם
2
בצע מתכון לרפא בטן חזיר.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
1
מניחים לפחות חצי מהחבילה של עלי ג ' ונג במיכל גדול ומכסים לחלוטין עם מים קרים. להשרות עלים במשך עשרים וארבע שעות, שינוי מים פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
מניחים עלי ג ' ונג ב stockpot גדול או תנור הולנדי. מכסים במים ומניחים על הכיריים בחום גבוה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
מסננים עלים ושוטפים במים קרים. באמצעות מברשת ירקות, לקחת עלה אחד לשפשף כל צד ולשטוף שוב תחת מים זורמים. לקצץ גזע באמצעות מזמרה מטבח ולהשליך. חזור עד שכל העלים הם שפשפו, שטפו גזוז. הנח את חטא מסננת ושמור בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
עבור צ 'ונג הברכיים: לשטוף צ' ונג הברכיים תחת מים זורמים קרים לנקז.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
חותכים כל חיק cheong במחצית לרוחב. פיצול כל חצי לאורכו פעמיים לרבעים (אתה צריך לקבל 8 חתיכות מתוך כל צ ' ונג lap). תניח בצד.
6
עבור בטן חזיר נרפא: לשטוף את בטן חזיר תחת מים זורמים קרים כדי להסיר עודפי מלח. להתייבש עם מגבות נייר ולחתוך לרצועות רחבות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
חותכים כל רצועה לחתיכות 1 אינץ'. תניח בצד.
1
חותכים כל חלמון לשניים ומניחים בצד. אם משתמשים חלמון ביצה ברווז מלוחים גלם: חלבונים נפרדים החלמונים. מילואים לבנים לשימוש נוסף (הם ישמרו במשך 1 חודש במקרר).
מרכיבים שתצטרך
ביצי ברווזביצי ברווז
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2
חותכים חלמונים לשניים באמצעות מזמרה במטבח משומן קלות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1
מניחים שרימפס וצדפות בקערות קטנות נפרדות. לשטוף שלוש פעמים בניקוז מים קרים. מכסים לחלוטין עם מים ולתת לספוג במשך רבע שעה. לנקז ולהניח בצד. לגרוס צדפות לרצועות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מניחים אורז במסננת משובחת. יש לשטוף מתחת למים זורמים קרים עד שהמים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
להעביר קערה גדולה לכסות לחלוטין עם מים קרים. אפשר להשרות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מסננים היטב ולהעביר לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מניחים שעועית במסננת משובחת. יש לשטוף מתחת למים זורמים קרים עד שהמים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מוסיפים שמן צמחי ומלח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מוסיפים שעועית מונג לאורז וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מונגשעועית מונג
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
כדי להרכיב: לקחת שני עלים ג ' ונג שלם של בערך באותו גודל. ודא שאין דמעות או קרעים בעלים. העלים צריכים עקומה באותו כיוון. קח עלה ג ' ונג אחד בכל יד מחזיק אותו אופקית מולך תוך כדי לוודא הקצוות להתאים אחד את השני. קצה חפיפה של עלה אחד על עמוד השדרה המרכזי של עלה אחר. החזק חופפים עלים יחד עם האגודל במרכז העלים לקפל במחצית.
5
מקפלים התחתון חצי אינץ 'של עלה כלפי מעלה טאק תחת האגודל כדי ליצור כיס בתוך עלים עבור ג' ונג. החזק את העלים המקופלים ביד אחת ולאחר מכן השתמש ביד השנייה כדי לפתוח את העלים כדי להפוך את הכיס בפנים.
6
מחזיק עלים בחוזקה, מניחים 3 כפות תערובת אורז בכיס.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
הוסף פעם חתיכת בשר חזיר נרפא בטן, חצי חלמון ביצה, שלושה שרימפס, שלושה צדפות גדילים וחתיכה אחת צ ' ונג הברכיים למרכז האורז. מכסים מילוי עם עוד 3 כפות אורז.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8
הוסף עלה ג 'ונג שלישי על ידי עטיפת אותו סביב החלק העליון של שני העלים על מנת להאריך את גובה ג' ונג. אתה תשתמש בעלה הזה כדי לסגור את הכל.קח הקצה החיצוני של העלה השלישי לקפל אותו לכיוון המרכז, איטום ג ' ונג. הג ' ונג צריך להיות אטום בצד אחד ולפתוח בצד השני.
9
להחליק את העלים לקראת סוף פתוח ולאחר מכן לאסוף את כל הקצוות, לקפל אותם לכיוון המרכז ולהחזיק עם האגודל. להיות תקיף, אבל לא לקרוע או לקרוע עלים. אם העלים נקרעים, להתחיל מחדש. אבטח את חוט המטבח על ידי ביצוע כמה לולאות סביב ז ' ונג והבטחת עם קשר. פט סיים ג ' ונג עם ידיים משני הצדדים קומפקטי. חזור עד ג ' ונג עלים ומילוי הם סיימו. עלי ג ' ונג עודף יכול להיות מיובש בטמפרטורת החדר על מתלה קירור חוט ושימוש חוזר
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
10
שכבה סיים ג ' ונג בתוך סיר גדול לכסות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
מניחים על תנור על חום גבוה, מכסים, ומביאים לרתיחה. להפחית חום בינוני. מבשלים 2 1/2 שעות, ציפוי עד סיר עם מים רותחים כדי לשמור על ג 'ונג שקוע סיבוב ג' ונג כל שעה כדי לקדם אפילו בישול.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
הסר ג ' ונג ולנקז ב מסננת להגדיר בכיור. אפשר לנוח עשר דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
13
חותכים חבילות פתוחים ומגישים מיד עם רוטב סויה.ג ' ונג נוסף ניתן לאחסן במקרר עד שבוע אחד או במקפיא במשך כמה חודשים. כדי לחמם, במקום מים רותחים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4