קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות14
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

ג'ונסונוויל נקניק איטלקי מלית

ג'ונסונוויל נקניק איטלקי מלית
ג'ונסונוויל נקניק איטלקי מלית עשוי להיות רק בצד המנה אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 3 אוהדים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם זיתים, קישורי נקניק מתונים ג'ונסונוויל, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: ג'ונסונוויל נקניק איטלקי ריגטוני, לזניה נקניק איטלקי ® Johnsonville, ו ג'ונסונוויל מעושן נקניק איטלקי עוף וברוקולי ריגטוני.

הוראות

1
במחבת גדולה, להתפורר ולבשל נקניק מעל חום בינוני עד שכבר לא ורוד משחימים קלות; לנקז ולהניח בצד. באותו מחבת, להמיס חמאה וסלרי מטוגנים, בצל, פלפל ירוק ושום עד רך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בקערה גדולה, לשלב מלית לחם, נקניק, ירקות, גבינת פרמזן, זיתים ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מערבבים מרק וביצים; מוסיפים לתערובת הלחם, מערבבים בעדינות כדי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
העברה לתבנית אפייה בחמאה 3 ליטר. מכסים ואופים ב 163° במשך 60 דקות. לחשוף ולאפות 10 דקות יותר או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
לשרת.