ג'ונסונוויל נקניק איטלקי מלית
ג'ונסונוויל נקניק איטלקי מלית עשוי להיות רק בצד המנה אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 3 אוהדים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם זיתים, קישורי נקניק מתונים ג'ונסונוויל, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: ג'ונסונוויל נקניק איטלקי ריגטוני, לזניה נקניק איטלקי ® Johnsonville, ו ג'ונסונוויל מעושן נקניק איטלקי עוף וברוקולי ריגטוני.
הוראות
במחבת גדולה, להתפורר ולבשל נקניק מעל חום בינוני עד שכבר לא ורוד משחימים קלות; לנקז ולהניח בצד. באותו מחבת, להמיס חמאה וסלרי מטוגנים, בצל, פלפל ירוק ושום עד רך.
בקערה גדולה, לשלב מלית לחם, נקניק, ירקות, גבינת פרמזן, זיתים ותבלינים.
מערבבים מרק וביצים; מוסיפים לתערובת הלחם, מערבבים בעדינות כדי לערבב.
העברה לתבנית אפייה בחמאה 3 ליטר. מכסים ואופים ב 163° במשך 60 דקות. לחשוף ולאפות 10 דקות יותר או עד השחמה קלה.