ג'ונסונוויל פסטה נקניק איטלקי פיקנטי
פסטה איטלקית משובחת בסגנון ג'ונסונוויל היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 674 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך לינגוויני, שום, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לזניה נקניק איטלקי ® Johnsonville, ג'ונסונוויל נקניק איטלקי ריגטוני, ו ג'ונסונוויל מעושן נקניק איטלקי עוף וברוקולי ריגטוני.
הוראות
הכן נקניק על פי כיוונים. מגניב מעט; לחתוך לתוך 1/4-in. פרוסות. הכינו פסטה לפי הוראות החבילות.
בסיר גדול, מטגנים את הבצל והשום בשמן זית עד למכרז. מערבבים עגבניות ומרק עוף. להביא לרתיחה.
מוסיפים את הברוקולי והפסטה המבושלת. מבשלים עד ברוקולי הוא מכרז, על 5 דקות.