ג'ינג'י גזר ומרק עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל ג'ינג'י גזר ומרק עגבניות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 92 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך רוטב סויה, מרק ירקות, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: מרק עגבניות גזר, איך להכין מרק עגבניות גזר, מרק גזר ועגבניות, ו מרק גזר ועגבניות.
הוראות
מחממים סיר גדול ולא מקל ומוסיפים את הבצל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מתרככים. (אם הם מתחילים לדבוק, להוסיף מים על ידי כף.)
מוסיפים את השום והג ' ינג ' ר ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים 3 כוסות של מרק הירקות, גזר, פלפל או פפריקה. מביאים לרתיחה, להפחית חום, לכסות ולבשל עד הגזר רך, על 20 דקות.
מוסיף את שאר החומרים, למעט טחינה.
מעבירים חצי מהמרק לבלנדר. השאירו את אג ' ר העליון (או להסיר את כוס המרכז מן Vitamix) ולכסות במגבת מטבח כדי לאפשר קיטור לברוח. תערובת, מתחיל על נמוך ומגדיל למהירות גבוהה, עד המרק הוא חלק לחלוטין.
יוצקים לסיר אחר וחוזרים עם המרק הנותר. מבשלים, מכוסה, על אש נמוכה מאוד לפחות 20 דקות כדי לאפשר טעמים להתמזג. (המרק טעים יותר ככל שהוא מבשל, כך שאם יש לך זמן, לתת לו יותר זמן.) אם זה נראה עבה מדי, להוסיף מרק ירקות נוספים. מערבבים בטחינה, בודקים תבלינים ומוסיפים מלח או פלפל אדום נוסף לפי הטעם. מבשלים עוד דקה או שתיים לפני הגשת חם, מעוטר גזר ספירלית, אם אתה רוצה.