ג'ינג'ים רכים בסגנון חמאה חומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לחמאה חומה רכה בסגנון Gingersnaps. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 140 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את כל הקמח המיועד למדליית זהב, סודה לשתיה, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מן החיך בררן יש 14977 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות חמאה חומות רכות, עוגיות קוקוס בצבע חום כהה רכות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס בסגנון אצווה רכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. וממפים תבנית אפייה גדולה עם אניה סילפט או נייר קלף.
מניחים חמאה לסיר קטן על אש בינונית. להמיס ולבשל / לערבב עד השחמה. לוקח 5-8 דקות טובות.
הסר מהחום ולתת מגניב במשך 15 דקות.
מקום מקורר חמאה חומה (בסדר אם זה עדיין חם) לתוך מערבל לעמוד או קערה גדולה ערבוב.
מוסיפים שמן קוקוס, סוכר חום, מולסה וביצה, מכים בינוני עד משולב היטב. מוסיפים לאט קמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון וג ' ינג ' ר.
מערבבים עד רק בשילוב. הבצק יהיה עבה.
מגלגלים כפות עמוסות בצק לסוכר מגורען ומניחים על תבנית אפייה מוכנה.
מקום 1 אינץ ' בנפרד כדי לאפשר להתפשט.
אופים במשך 10-12 דקות, עד אפוי דרך.
הסר ולתת מגניב על תבנית אפייה לפחות 15 דקות לפני העברה מתלה קירור.
מגישים טמפרטורת חדר או מקורר.