קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

ג'ינג'ר Glazed Mahi Mahi עם פיקו דה גאלו

ג'ינג'ר Glazed Mahi Mahi עם פיקו דה גאלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ג'ינג'ר Glazed Mahi עם פיקו דה גאלו. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 377 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך חומץ בלסמי, כוסברה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ג'ינג'ר Glazed Mahi Mahi, ג'ינג'ר מזוגגת מהי מהי מהי, ו ג'ינג'ר Glazed Mahi Mahi (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצלחת זכוכית רדודה או שקית ניילון, מערבבים יחד את הדבש( או סירופ מייפל), רוטב סויה, חומץ בלסמי, זנגביל, שום ושמן זית. פילה דג העונה עם מלח ים ופלפל טחון טרי, ומניחים אותם בצלחת או בשקית. (
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
פילה דגיםפילה דגים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2
מניחים את צד העור, אם רלוונטי.) צלחת כיסוי או שקית סגורה, ו marinate 20 דקות במקרר.
3
חום שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר דגים מן המנה, ומרינדה מילואים. מטגנים דגים במשך 4 עד 6 דקות בכל צד, רצוי להפוך רק פעם אחת, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
הסר פילה על מגש הגשה ולשמור חם.
6
יוצקים מרינדה שמורה למחבת, וחום על חום בינוני עד התערובת מפחיתה עקביות זיגוג (אשר ייקח דקה או שתיים). זיגוג כפית על דגים. הפוך פיקו דה גאלו (כפי שמוצג להלן) ומעל הדגים.
מרכיבים שתצטרך
Pico De GalloPico De Gallo
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מגישים באופן מיידי.מערבבים הכל יחד ומגישים על דגים, עוף, וכו'. החומרים יכולים להיות מגוונים בהתבסס על מה שיש לך על היד ואת ההעדפות האישיות שלך. באופן דומה, פשוט להשתמש בסכומים לכל מה שיש לך ומה יחס / תערובת נראה הכי מושך לך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

מרכיבים

33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)4שרימפס וורידיםכוסברה, קצוצה דקכוסברה, קצוצה דק1אוראו ממולאים כפוליםשורש זנגביל טרי מגורדשורש זנגביל טרי מגורד2ציפורןשום, כתוש או טחוןשום, כתוש או טחון33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'דבש (או סירופ מייפל)דבש (או סירופ מייפל)680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה מהי מהי (או כמות דומה, פחות הוא בסדר - - - יהיה לך רק רוטב נוסף)פילה מהי מהי (או כמות דומה, פחות הוא בסדר - - - יהיה לך רק רוטב נוסף)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)4שרימפס וורידיםפלפל אדום, קצוץ דקפלפל אדום, קצוץ דק4שרימפס וורידיםמלח ים ופלפל טחון טרי לפי הטעםמלח ים ופלפל טחון טרי לפי הטעם33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב סויה (להבטיח שזה ללא גלוטן; אני מגביל סויה, אבל אם אתה לא משתמש בו בכלל, רק להחליף כמה מולסה ואולי קצת יותר חומץ בלסמי עבור טעם דומה)רוטב סויה (להבטיח שזה ללא גלוטן; אני מגביל סויה, אבל אם אתה לא משתמש בו בכלל, רק להחליף כמה מולסה ואולי קצת יותר חומץ בלסמי עבור טעם דומה)12 כפיות אבקת שום1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים4שרימפס וורידיםבצל Vidalia, קצוץ דקבצל Vidalia, קצוץ דק4שרימפס וורידיםפלפל צהוב, קצוץ דקפלפל צהוב, קצוץ דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.