ג'ינג'ר Glazed Mahi Mahi עם פיקו דה גאלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ג'ינג'ר Glazed Mahi עם פיקו דה גאלו. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 377 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך חומץ בלסמי, כוסברה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ג'ינג'ר Glazed Mahi Mahi, ג'ינג'ר מזוגגת מהי מהי מהי, ו ג'ינג'ר Glazed Mahi Mahi (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת זכוכית רדודה או שקית ניילון, מערבבים יחד את הדבש( או סירופ מייפל), רוטב סויה, חומץ בלסמי, זנגביל, שום ושמן זית. פילה דג העונה עם מלח ים ופלפל טחון טרי, ומניחים אותם בצלחת או בשקית. (
מניחים את צד העור, אם רלוונטי.) צלחת כיסוי או שקית סגורה, ו marinate 20 דקות במקרר.
חום שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הסר דגים מן המנה, ומרינדה מילואים. מטגנים דגים במשך 4 עד 6 דקות בכל צד, רצוי להפוך רק פעם אחת, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
הסר פילה על מגש הגשה ולשמור חם.
יוצקים מרינדה שמורה למחבת, וחום על חום בינוני עד התערובת מפחיתה עקביות זיגוג (אשר ייקח דקה או שתיים). זיגוג כפית על דגים. הפוך פיקו דה גאלו (כפי שמוצג להלן) ומעל הדגים.
מגישים באופן מיידי.מערבבים הכל יחד ומגישים על דגים, עוף, וכו'. החומרים יכולים להיות מגוונים בהתבסס על מה שיש לך על היד ואת ההעדפות האישיות שלך. באופן דומה, פשוט להשתמש בסכומים לכל מה שיש לך ומה יחס / תערובת נראה הכי מושך לך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.