ג'ינג'ר אגוזי לוז דלעת טארט
ג'ינג'ר אגוזי לוז דלעת טארט הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצה, בצק עוגה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ג'ינג'ר דלעת טארט, ג'ינג'ר דלעת טארט, ו ג'ינג'ר דלעת טארט.
הוראות
מעיל תחתון רק של 9 אינץ ' עגול נשלף התחתון מחבת טארט עם ספריי בישול. לחץ על הבצק לתחתית ולמעלה הצדדים של המחבת. פירס תחתון וצדדים של בצק עם מזלג.
אופים ב 375 במשך 10 דקות. מגניב על מתלה תיל.
מערבבים סוכר מגורען, גבינה, חלב, וניל, תבלין דלעת, מלח, דלעת וביצה במעבד מזון; תהליך עד מעורבב היטב. כפית את תערובת הדלעת לתוך קרום מוכן.
מערבבים אגוזי לוז, ג ' ינג ' ר, וסוכר חום; מפזרים באופן שווה על תערובת דלעת.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד סט. מגניב 20 דקות על מתלה תיל.
מגישים עם גלידה דלת שומן.