צריך מתאבן ללא גלוטן וטבעוני? ג'ינג'ר-אפרסק לשמר יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 32 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לך זנגביל, מיץ תפוזים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חמוציות אגס לשמר עם ג'ינג'ר והחלפת שימורים, סויה זנגביל מזוגג הליבוט w / אפרסק זנגביל להתענג, ו עוגת אפרסק וג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, להמיס את עמילן התירס במים.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בסיר בינוני, לשלב את האפרסקים עם סוכר מגורען, סוכר חום, מלח ומיץ תפוזים ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מיץ תפוזים
סוכר חום
אפרסק
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ואת הקינמון ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
ג ' ינג ' ר
4
מוסיפים את עמילן התירס המומס ומבשלים עד שהנוזל מעובה מעט, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
5
באמצעות בלנדר טבילה, דופק בעדינות עד צורות רוטב עבה.