ג'ינג'ר ביף
ג'ינג'ר ביף יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מרק בשר במלח נמוך, רוטב סויה, סטייק צלע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בקר עם זנגביל, בקר עם זנגביל, ו ג'ינג'ר בקר אסייתי (מתכונים דומים).
הוראות
הכן אורז על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד אורז מבשל, שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
שלב מרק הבא 6 מרכיבים (מרק דרך פלפל).
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 2 דקות.
להוסיף סטייק; לטגן 5 דקות או עד מידה רצויה של doneness. מערבבים בתערובת מרק; לבשל 10 שניות עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן.
מגישים מעל אורז עם פרוסות לימון.