קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

ג'ינג'ר גזע & פודינג מאודה סקווש

ג'ינג'ר גזע & פודינג מאודה סקווש
ג'ינג'ר גזע & פודינג מאודה סקווש לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, lacto אובו צמחוני, מתכון ידידותי fodmap מגיש 10 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-98 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם דלעת סקווש, אבקת אפייה, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג מאודה ג'ינג'ר לימון, גזע ג'ינג'ר & טריקל, ו אטריות גזע ברוקולי עם רוטב ג'ינג'ר שומשום.

הוראות

1
חמאה קלה אגן פודינג 1.5 ליטר. שימי שליש מג ' ינג 'ר הגזע וכל סירופ הג' ינג ' ר בתחתית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
2
בקערה, להכות את הביצים וסוכר עם מקציף חשמלי עד חיוור ורך. מקפלים את הדלעת butternut, גרידת לימון ואת הג ' ינג ' ר גזע הנותרים. מקפלים את החומרים יבשים לתערובת הביצה עם כפית מתכת גדולה עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
ממלאים את הכיור בתערובת הספוג. מכסים בשכבה של קלף אפייה מרוחה בחמאה ונייר כסף, מה שהופך קפלים במרכז כדי לאפשר לפודינג לעלות. לקשור היטב עם מחרוזת, ואז לשים בתוך סיר או מחבת גדולה עם קערה הפוכה בתחתית.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף מים רותחים לבוא באמצע הדרך במעלה הצדדים של האגן, לכסות עם מכסה ומבשלים במשך 1 שעות. בדוק את מפלס המים מדי פעם, ולמעלה אם אתה צריך.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
כדי לבדוק מתי הספוג מוכן, הכנס שיפוד למרכז. זה צריך לצאת נקי ללא שמץ של תערובת גלם. תפתח ותגיש חם.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.