ג'ינג'ר דלעת טארט
ג'ינג'ר דלעת טארט דורש בערך 2 שעות ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. גשו לסופר וקנו זנגביל טחון, חמאה, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ג'ינג'ר דלעת טארט, ג'ינג'ר דלעת טארט, ו ג'ינג'ר דלעת טארט.
הוראות
מחממים תנור ל 218°. בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי הקרום עם כפית או מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד לקבלת הבצק. לחץ על הבצק בחוזקה ובאופן שווה כנגד התחתית והצד של מחבת טארט ungreased עם תחתית נשלפת, 9x1 אינץ'.
מניחים מחבת על גיליון עוגיות.
בקערה בינונית, מערבבים את כל המילוי שנותר למעט קצפת עם כפית עד מעורבב היטב.
יוצקים תערובת לקרום על גיליון עוגיות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F.
אופים 45 עד 50 דקות יותר או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין על מתלה חוט, על 1 1/2 שעות.
מקשטים עם ג ' ינג ' ר קצוץ נוסף גביש אם תרצה בכך. חנות מכוסה במקרר.