ג'ינג'ר הל Oeufs à la Neige
ג'ינג'ר הל oeufs à la Neige נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם חלב, סוכר, הל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Oeufs a la Neige, Floating Island (Oeufs a la Neige), ו תה ג'ינג'ר הל (מתכונים דומים).
הוראות
שורה תחתונה של מחבת גיליון 4 צדדית קטנה עם נייר קלף.
להפריד 2 ביצים; לשים חלמונים בקערה גדולה וחלבונים באחר.
להכות לבנים עם קמצוץ של מלח באמצעות מיקסר חשמלי עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
הוסף 1/2 כוס סוכר בזרם איטי, פועם במהירות בינונית גבוהה עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מבריק.
בינתיים, להביא חלב לבישול חשוף עם ג ' ינג ' ר והל בסיר כבד wide4-quart מעל חום בינוני.
זרוק 4 גושים גדולים של לבנים מוכים לחלב ולגנוב בשרפה חשופה, פונה פעם אחת, 4 דקות.
העברה עם כף מחורצת למחבת מרופדת (חלב מילואים).
להקציף הנותרים 3 כפות סוכר, קורנפלור, ומלח לתוך תערובת חלמון.
הוסף חלב חם בזרם איטי, לטאטא עד incorporated, ואז לחזור לסיר. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה ו מדחום קריאה מיידית רושם 77°. זן דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה. מערבבים וניל.
רפרפת צ ' ילי מהירה על ידי הגדרת קערה באמבט קרח וערבוב מדי פעם, כ -20 דקות. מצקת לתוך 4 קערות ולשים מקצפת בכל אחד.