ג'ינג'ר ומרק גזר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל ג'ינג'ר ומרק גזר. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 45 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לך לחנות ותביא גזר, מיץ ליים, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו מרק גזר-ג'ינג'ר-מיסו ומרק אפונה טחון, מרק ג'ינג'ר גזר, ו מרק גזר-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חם בסיר מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטוגנים עד מתרככים, 6 עד 8 דקות.
להוסיף זנגביל ושום; לטגן עד ריחני, על 1 דקה.
להעלות את החום בינוני גבוה; מערבבים גזר.
יוצקים מרק לתוך סיר, לכסות ולהביא לרתיחה.
הסר כיסוי, להפחית את החום בינוני כדי לשמור על מבשלים ומבשלים עד גזר הם מאוד מכרז, על 25 דקות.
הסר מרק מחום ולתת מגניב מעט.
עבודה בקבוצות, מרק טהור בבלנדר עד חלקה.
מעבירים לקערה גדולה, מכסים ומקררים עד שמצונן, לפחות 2 שעות.
ממש לפני ההגשה, מערבבים במיץ לימון ויוגורט. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים מקורר, מעוטר פלחי סיד,אם תרצה.