ג'ינג'ר קארי חזיר ואורז
ג'ינג'ר קארי חזיר ואורז הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 466 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך משחת קארי, דבש, משמשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ליים מפתח כקינוח. נסו ג'ינג'ר קארי חזיר ואורז, זעפרן-אורז זנגביל עם מרק קארי אדום תאילנדי, ו אורז ועדשים עם עלי קארי וג'ינג'ר (Ven Pongal) (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים חזיר עם פלפל ומלח.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת בינונית לא דביקה על חום בינוני גבוה.
להוסיף חזיר; לבשל 2 1/2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מערבבים קליפה, מיץ וג ' ינג ' ר בצלחת רדודה; מוסיפים חזיר, פונים למעיל.
חום שנותר 1 כפית שמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים בצל ודבק קארי; מבשלים 2 דקות או עד הבצל רך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים תערובת חזיר, מרק, משמשים, דבש ושום; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד חזיר נעשה.
הסר חזיר ממחבת. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים אורז; מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב לעתים קרובות.
מגישים תערובת אורז עם חזיר, ומעל כל מנה עם 1 כף בצל ירוק.