קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות1
מגזין

ג'ינג'ר קרם ברולה

ג'ינג'ר קרם ברולה
ג'ינג'ר קרם ברולה עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 552 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום חזק, חלמונים, קצפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ג'ינג'ר קרם ברולה, קרם ברולה לימון-ג'ינג'ר, ו ג'ינג'ר מסקרפונה קרם ברולה.

הוראות

1
שלב הראשון 5 מרכיבים, ערבוב עם חוט להקציף עד סוכר מתמוסס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
2
יוצקים תערובת באופן שווה לתוך 5 (5-x 1 - אינץ') מנות אפייה בודדות עגולות; מניחים מנות במחבת צלייה גדולה או 15 - x 10-x 1-מחבת ג 'לירול אינץ'. הכן אמבט מים 1/2 אינץ ' (ראה יסודות Brle להלן).
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
אופים ב 275 במשך 1 שעה ו 5 דקות או עד כמעט להגדיר. פודינג קר במים במחבת על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
4
הסר מחבת; לכסות להכניס למקרר 8 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מפזרים על 1 1/2 כפות סוכר חום באופן שווה על כל פודינג; במקום פודינג במחבת ג ' לירול.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מטגנים 5 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) עד שסוכר חום נמס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו לעמוד 5 דקות כדי לאפשר סוכר להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
8
הערה: זמן האפייה הוא עבור 5-x 1-inch כלים בודדים בודדים עגולים. ככלל, להשתמש 4-, 6 -, או 8-אונקיה כוסות פודינג, אופים במשך 15 עד 20 דקות נוספות. כאשר brle crme נעשה, המרכז עדיין יהיה נוזלי מעט סכין לא ייצא נקי. התשואה תשתנה עם מנות בגודל שונה: עבור כוסות 4-אונקיה תקבל 10 מנות, עבור כוסות 6-אונקיה תקבל 7 מנות, עבור כוסות 8-אונקיה תקבל 4 מנות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
1
אל תיבהל כשאתה רואה את המונח אמבט מים. אמבט מים הוא פשוט מחבת צלייה או מחבת ג ' לירול מלאה במים. המים יוצרים כרית מחום התנור, ומאפשרים לרפרפת לאפות לאט מבלי להתכרבל.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
2
אל תשרוף את עצמך. לפני שאתה לוקח את אמבט מים מהתנור, להסיר חלק מהמים עם נורה או מצקת ארוכה מטופלים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
תנורתנור
3
כאשר אתה מטגן את הסוכר החום, לקבל את brles crme קרוב ככל האפשר אלמנט החימום. כדי לעשות זאת, מניחים מחבת צלייה הפוכה על המדף העליון של התנור, ולאחר מכן מניחים את brles crme על תבנית אפייה על גבי מחבת הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
4
אלטרנטיבה הרפתקנית למטאטא היא לפיד ריתוך. האורחים שלך יחשבו שהשתגעת, אבל הלפיד נותן את קרום הזכוכית האולטימטיבי. שריפת היא שיטת הבחירה של השף המקצועי.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
1
מניחים את הפודינג במחבת צלייה מלאה בקרח, ואז מטגנים אותם. הקרח שומר את הפודינג קר בזמן שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
2
אתה יכול לאפות את brles crme מראש, אבל לחכות רק כמה דקות לפני ההגשה כדי caramelize הסוכר. הסוכר המקורמל יתחיל להתמוסס אם הרפרפת תשב יותר משעה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מצאנו שקריסטלים דיקסי מותג סוכר חום עובד הכי טוב עבור קרם ברלס. זה caramelizes באופן שווה לחום זהוב מושלם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
4
אל תבזבזו את כספכם על סלמנדרות שנמכרות בקטלוגים גורמה ומשמשות להקרמול החלק העליון של קרמה ברלס. הם עובדים כמו ברזל מיתוג להמיס את הסוכר החום. כשניסינו אחד, אנחנו בסופו של דבר עם burnt--לא caramelized--סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סוכרסוכר