ג'ינג'ר-שאלוט קוד
ג'ינג'ר שאלוט Cod נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 35 מנות. מנה אחת מכילה 19 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב סויה דל נתרן, פלפל, מרגרינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. נסו ג'ינג'ר שאלוט ברוקולי, קרפצ'יו של בקלה סאפוק עם שאלוט, ג' ינג'ר ויניגרט סויה, ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F. קו ג ' לי רול פאן עם foil.In 1-סיר ליטר, שאלוט חום, זנגביל, חומץ, רוטב חם, ו 2 כפות רוטב סויה רותחים על גבוה. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה יציבה; לבשל 3 עד 4 דקות או עד הנוזל הוא כמעט התאדה, ערבוב. מערבבים במרגרינה; לשמור על רוטב חם על נמוך.בינתיים, מניחים בקלה במחבת מוכנה; מפזרים 1/8 כפית כל מלח ופלפל שחור טחון טרי. צלי 8 עד 10 דקות או עד דגים רק הופך אטום ברחבי.בעוד בקלה מבשל, במחבת 12 אינץ', שמן חום על בינוני גבוה.
להוסיף סקווש; לבשל 2 עד 3 דקות או עד רק השחמה, ערבוב.
מוסיפים חצי גרגיר הנחלים; בעדינות פונים לנבול, ולאחר מכן מוסיפים פטרוזיליה ואת שאר גרגיר הנחלים ורוטב סויה. מבשלים 1 עד 2 דקות או עד ירקות לנבול, ערבוב.
העבר ל-4 צלחות.מסדרים בקלה על גבי ירקות; רוטב כפית על דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו