קושימומחה
מוכן ב29 דק.
מנות35
ציון בריאות57
מגזין

ג'ינג'ר-שאלוט קוד

ג'ינג'ר-שאלוט קוד
ג'ינג'ר שאלוט Cod נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 35 מנות. מנה אחת מכילה 19 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב סויה דל נתרן, פלפל, מרגרינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. נסו ג'ינג'ר שאלוט ברוקולי, קרפצ'יו של בקלה סאפוק עם שאלוט, ג' ינג'ר ויניגרט סויה, ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F. קו ג ' לי רול פאן עם foil.In 1-סיר ליטר, שאלוט חום, זנגביל, חומץ, רוטב חם, ו 2 כפות רוטב סויה רותחים על גבוה. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה יציבה; לבשל 3 עד 4 דקות או עד הנוזל הוא כמעט התאדה, ערבוב. מערבבים במרגרינה; לשמור על רוטב חם על נמוך.בינתיים, מניחים בקלה במחבת מוכנה; מפזרים 1/8 כפית כל מלח ופלפל שחור טחון טרי. צלי 8 עד 10 דקות או עד דגים רק הופך אטום ברחבי.בעוד בקלה מבשל, במחבת 12 אינץ', שמן חום על בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להוסיף סקווש; לבשל 2 עד 3 דקות או עד רק השחמה, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
3
מוסיפים חצי גרגיר הנחלים; בעדינות פונים לנבול, ולאחר מכן מוסיפים פטרוזיליה ואת שאר גרגיר הנחלים ורוטב סויה. מבשלים 1 עד 2 דקות או עד ירקות לנבול, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ירוקירוק
4
העבר ל-4 צלחות.מסדרים בקלה על גבי ירקות; רוטב כפית על דגים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
5
מקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו