ביסקוויט ג'ינג'ר-שוקולד צ' יפס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל קינוח שמגיש 36. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 72 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם מלח, מיניצ'יפס שוקולד למחצה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שוקולד, אגוזי לוז וביסקוטי זנגביל, שוקולד, אגוזי לוז וביסקוטי זנגביל, ו ביסקוטי שוקולד צ'יפס.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים וניל, ביצים, ביצה לבן בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף. קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
וניל
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
מקציף
קערה
3
מערבבים את הקמח ואת 6 המרכיבים הבאים (קמח דרך ציפורן) בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים תערובת קמח, minichips שוקולד, וג ' ינג ' ר גבישי לתערובת ביצה; מערבבים תערובת עד היטב מעורבב. מחלקים את הבצק לשניים, ומתגלים על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול. צורה כל חלק של בצק לתוך גליל באורך 12 אינץ'; לשטח עד עובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיני שוקולד צ ' יפס
זנגביל מסוכר
תרסיס בישול
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
אופים ב 350 במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
הסר לחמניות מאפייה; לחמניות מגניב במשך 10 דקות על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מתלה תיל
7
חותכים כל גליל באלכסון לפרוסות 18 (1/2 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
גלול
8
מניחים פרוסות, חותכים צדדים למטה, על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
אופים ב 350 במשך 10 דקות. הפוך עוגיות; אופים 10 דקות נוספות (עוגיות יהיו רכות מעט במרכז אבל יתקשחו כפי שהם מגניבים).
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.