ג'ינג'ר שנדי חיוור
, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 251 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, סודה, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מרינדה תפוזים ובירה, נקניקיות ובצל בשיכר חיוור, ו חרדל דבש-עוף שיכר חיוור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הסוכר, זנגביל ומים 1/2 כוס במחבת רוטב קטנה על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, ומערבבים להמיס את הסוכר.
הסר מהחום ולאפשר תלול וקריר במשך 15 דקות, ואז המתח (צריך לעשות על 3/4 כוס). שמור את סירופ ג ' ינג ' ר בשימוש לשימוש נוסף.
מערבבים 1/4 כוס הסירופ עם מיץ לימון בכוס מדידה נוזלית גדולה.
תוסיף את סודה. מחלקים בין שני גביעי בירה צוננים.
יוצקים חצי מהבירה לתוך כל כוס.
מקשטים כל אחד עם פרוסת לימון ומגישים.