ג'ינג'רסנפס שיבולת שועל
אם יש לכם מלח, ג'ינג'ר טחון, מולסה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם כפית ציון 8%, המנה הזאת היא בלתי ניתנת לשיפור. ג'ינג'רסנפס שיבולת שועל, ג'ינג'רסנפס שיבולת שועל, ו ג'ינג'רסנפס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה, קרם קיצור וסוכר עד אור רכה. מקציפים פנימה ביצה ומולסה.
שלב את החומרים היבשים; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
מגלגלים ל -1 אינץ'. כדורים; מגלגלים בסוכר נוסף.
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים. משטחים עם כוס טבולה בסוכר.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 10 דקות או עד להתייצבות (אל תאפו יתר על המידה).
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות ג ' ינג ' רסנאפ עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.