ג'ירוס אמנון צלוי
גשו לסופר וקנו אבוקדו, יוגורט יווני, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Tilapia Gyros, גבינת פרמזן צלויה, ו אמנון צלוי עם פרמזן.
הוראות
כדי להכין דגים, דגים מברשת עם שמן; מפזרים 1/2 כפית פלפל ו 1/4 כפית מלח.
מניחים דגים על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול. צלייה 6 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או מידה רצויה של doneness.
כדי להכין tzatziki, לשלב יוגורט הבא 5 מרכיבים (דרך שום) במעבד מזון או בלנדר; דופק עד חלקה.
מורחים 2 כפות tzatziki במרכז כל לחם שטוח. מחלקים את הדגים באופן שווה בין נקבים שטוחים. למעלה כל מנה עם 2 כפות בצל, 3 פרוסות אבוקדו, 2 פרוסות עגבניות, ועל 6 פרוסות מלפפון; לקפל במחצית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.