ג'לאטו אבוקדו
ג'לאטו אבוקדו נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 795 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם אבוקדו קליפורני בשלים, חלב, גרידת תפוז, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות נסו ג'לאטו אבוקדו, ג'לאטו אבוקדו, ו איזה טעם של ג'לאטו אתה? גלידת קוקוס ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1 3/4 כוסות חלב, 1/2 כוס סוכר, גרידה, וקמצוץ של מלח לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון.
לטאטא יחד קורנפלור ונשאר 1/4 כוס חלב בקערה קטנה עד חלקה, ואז לטאטא לתוך חלב רותח. מביאים לרתיחה, מקציפים כל הזמן, ומרתיחים 1 דקה.
העברת תערובת לקערת מתכת, ולאחר מכן להגדיר קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים להתקרר לחלוטין, ערבוב לעתים קרובות. תשליך גרידה.
רבע, בור וקילוף אבוקדו, ולאחר מכן פירה עם ויטמין C ונותר 1/4 כוס סוכר במעבד מזון עד חלקה.
מוסיפים תערובת חלב ומערבבים היטב.
להקפיא תערובת אבוקדו במכונת גלידה.
העברה במיכל אטום להקפיא עד מוקשה, על 1 שעה.
גלידה יכולה להתבצע 1 שבוע קדימה.