קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

ג'לאטו ריקוטה עם רוטב אוכמניות

ג'לאטו ריקוטה עם רוטב אוכמניות

הוראות

1
הסר את המחבת מהחום, להוסיף את ההתלהבות, ולתת את התערובת לעמוד, מכוסה, במשך 10 דקות. לכפות את התערובת דרך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה ומערבבים את סירופ התירס ואת הוניל. צנן את התערובת, מכוסה, עד שהוא קר להקפיא אותו במקפיא גלידה על פי הוראות היצרן. לארוז את הג 'לאטו בחוזקה לתוך שש 1/2 כוס דריול או תבניות אחרות, לכסות כל עובש עם ניילון לעטוף, להקפיא את הג' לאטו במשך 30 דקות, או עד שהוא מוכן להיות מוגש.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ג ' לאטוג ' לאטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
הפוך את רוטב הבלקברי: בסיר כבד להמיס את הסוכר על חום מתון, ערבוב עם מזלג, ומבשלים את הסירופ, מתערבל במחבת מדי פעם, עד שהוא קרמל זהוב. עבודה בזהירות ובמהירות, מערבבים במים, האוכמניות, מיץ לימון, ואת crème de cassis (התערובת תהיה בועה למעלה), ערבוב עד התערובת משולבת היטב, ומבשלים את התערובת על חום נמוך בינוני עד הקרמל הוא מומס. מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה, לחיצה קשה על המוצקים, ו לצנן את הרוטב, מכוסה, עד שהוא קר.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ג ' לאטוג ' לאטו
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחלקים את הרוטב בין 6 צלחות קינוח, unmold את הג ' לאטו, ולסדר אותו במרכז הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מקשטים כל מנה עם חלק מהמנגו והאוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לאטוג ' לאטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
Garnish each serving with some of the mango and the blackberries.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל