קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

ג'לאטו ריקוטה עם רוטב אוכמניות

ג'לאטו ריקוטה עם רוטב אוכמניות

הוראות

1
הסר את המחבת מהחום, להוסיף את ההתלהבות, ולתת את התערובת לעמוד, מכוסה, במשך 10 דקות. לכפות את התערובת דרך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה ומערבבים את סירופ התירס ואת הוניל. צנן את התערובת, מכוסה, עד שהוא קר להקפיא אותו במקפיא גלידה על פי הוראות היצרן. לארוז את הג 'לאטו בחוזקה לתוך שש 1/2 כוס דריול או תבניות אחרות, לכסות כל עובש עם ניילון לעטוף, להקפיא את הג' לאטו במשך 30 דקות, או עד שהוא מוכן להיות מוגש.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ג ' לאטוג ' לאטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
הפוך את רוטב הבלקברי: בסיר כבד להמיס את הסוכר על חום מתון, ערבוב עם מזלג, ומבשלים את הסירופ, מתערבל במחבת מדי פעם, עד שהוא קרמל זהוב. עבודה בזהירות ובמהירות, מערבבים במים, האוכמניות, מיץ לימון, ואת crème de cassis (התערובת תהיה בועה למעלה), ערבוב עד התערובת משולבת היטב, ומבשלים את התערובת על חום נמוך בינוני עד הקרמל הוא מומס. מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה, לחיצה קשה על המוצקים, ו לצנן את הרוטב, מכוסה, עד שהוא קר.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ג ' לאטוג ' לאטו
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מחלקים את הרוטב בין 6 צלחות קינוח, unmold את הג ' לאטו, ולסדר אותו במרכז הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מקשטים כל מנה עם חלק מהמנגו והאוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לאטוג ' לאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
Garnish each serving with some of the mango and the blackberries.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל