קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

ג'לי בשר או אספיק

ג'לי בשר או אספיק
ג'לי בשר או אספיק הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני תבלין. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח ופלפל, גזר, עוד חתיכת עגל על העצם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ג'לי אספיק, עגבניות אספיק, ו Aspic משמש.

הוראות

1
שים את כל החומרים למעט ג ' לטין, חלבון ביצה ואלכוהול, אם שימוש, במחבת גדולה עם 2 2/3 ליטרים מים ולהביא לרתיחה. לרחף ולתת להתבשל על חום יציב במשך כ 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
אלכוהולאלכוהול
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בזהירות לסנן דרך מסננת מרופדת עם cheesecloth ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
הסר את השומן, אשר יהיה להתמצק על החלק העליון.
4
כאשר המניה קרה, לבדוק את העקביות: אם זה לא להגדיר, להביא אותו לרתיחה ולהוסיף 3 עד 4 עלים ג ' לטין ספוג במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
כדי להבהיר את הג ' לי עבור אספיק, הכה את החלבונים ביצה בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
6
שים את המניה במחבת, מערבבים את החלבונים ביצה בעדינות לנצח את כל הנוזל, מבלי לעצור, כך החלבונים ביצה להפוך מקציף, תוך חימום בהדרגה מאוד עד הנוזל פשוט מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אם תרצה, להוסיף מדיירה, פורט או שרי טעם זה.
מרכיבים שתצטרך
מדיירהמדיירה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
יציאהיציאה
8
יוצקים את הנוזל המבהיר דרך מסננת מרופדת בכותנה לחה, להשליך את המוצקים ולתת להגדיר במקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף