ג'לי בשר או אספיק
ג'לי בשר או אספיק הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני תבלין. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח ופלפל, גזר, עוד חתיכת עגל על העצם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ג'לי אספיק, עגבניות אספיק, ו Aspic משמש.
הוראות
שים את כל החומרים למעט ג ' לטין, חלבון ביצה ואלכוהול, אם שימוש, במחבת גדולה עם 2 2/3 ליטרים מים ולהביא לרתיחה. לרחף ולתת להתבשל על חום יציב במשך כ 4 שעות.
בזהירות לסנן דרך מסננת מרופדת עם cheesecloth ולתת מגניב לחלוטין.
הסר את השומן, אשר יהיה להתמצק על החלק העליון.
כאשר המניה קרה, לבדוק את העקביות: אם זה לא להגדיר, להביא אותו לרתיחה ולהוסיף 3 עד 4 עלים ג ' לטין ספוג במים קרים.
כדי להבהיר את הג ' לי עבור אספיק, הכה את החלבונים ביצה בקלילות.
שים את המניה במחבת, מערבבים את החלבונים ביצה בעדינות לנצח את כל הנוזל, מבלי לעצור, כך החלבונים ביצה להפוך מקציף, תוך חימום בהדרגה מאוד עד הנוזל פשוט מגיע לרתיחה.
אם תרצה, להוסיף מדיירה, פורט או שרי טעם זה.
יוצקים את הנוזל המבהיר דרך מסננת מרופדת בכותנה לחה, להשליך את המוצקים ולתת להגדיר במקרר.