קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות50
ציון בריאות1
מגזין

ג'לי סמבוק

ג'לי סמבוק
מתכון ג'לי סמבוק יכול להתבצע בערך 3 שעות. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 90 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1130 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש elderberries, מיץ לימון, surejell פקטין, וסוכר מגורען. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן לקטו אובו צמחוני, דיאט. זה עובד טוב כמו תבלין. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). ג'לי סמבוק, בטח.ג'לי סמבוק, ו CERTOÂ ® ג'לי סמבוק דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
יש לשטוף את אשכולות הסמבוק: לשטוף אשכולות סמבוק ביסודיות. אני מוצא שהדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא לשים אותם בכיור המטבח שלי, ולמלא אותו במים.
מרכיבים שתצטרך
ElderberriesElderberries
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
אם קטפתם את האוכמניות שלכם, לעתים קרובות יש חרקים או עכבישים קטנים שיגיעו לפני השטח, אז שימו לב אליהם.
מרכיבים שתצטרך
ElderberriesElderberries
סכין קילוףסכין קילוף
3
הפשטו את האוכמניות מגבעוליהן: עבודה מעל קערה גדולה, עבודה על אשכול קטן אחד בכל פעם, גרפו בעדינות את אצבעותיכם או את הקוצים של מזלג על פני האשכולות כדי לעקור את הגרגירים מהגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
ElderberriesElderberries
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
השתמש בעיקר פירות יער כי הם כחולים לחלוטין או שחורים. כמה פירות יער ירוקים בשלים הם בסדר; יש להם יותר פקטין, כולל אותם יעזור להגדיר ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
פקטיןפקטין
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
5
עבור כל אצווה של ג 'לי, לאסוף 3 ק" ג של elderberries de-stemmed (כ 8 עד 10 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
ElderberriesElderberries
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
6
שים את elderberries בסיר ולהביא לרתיחה: 
מרכיבים שתצטרך
ElderberriesElderberries
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מניחים פירות יער בסיר גדול למחוץ עם מחית תפוחי אדמה לשחרר כמה מיצים. להפוך את החום בינוני ולהמשיך למחוץ כמו התערובת מתחממת עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
לאחר פירות יער ומיצי שלהם להגיע לרתיחה, להפחית את החום נמוך ולתת פירות יער להתבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
9
הסר מהחום.
1
מניחים מסננת בסדר רשת גדולה, או 4 שכבות של גזה, על סיר.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לאט להעביר את פירות יער מעוכים ומיץ על המסננת כדי לסנן את המיץ לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
תן מאמץ במשך שעה.
4
צנצנות שימורים: תצטרך 5-6 8-אונקיה שימורים צנצנות ומכסים. שוטפים את הצנצנות ומניחים על תבנית אפייה, למעלה, בתנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
חום במשך 10 דקות ב 93° כדי לעקר את הצנצנות.
6
כדי לחטא את המכסים, להביא קומקום של כמה כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
מניחים מכסים בקערה רדודה ושופכים עליהם את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מתוך המיץ: תצטרך 3 כוסות מיץ כדי להפוך אצווה אחת של ג ' לי אם באמצעות MCP או בטוח
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
9
ג ' לי פקטין.**
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
10
כל סכום יותר מזה אתה יכול להזמין להכנת סירופ, או להוסיף אצווה אחרת עבור ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1
מניחים 3 כוסות מיץ לתוך סיר גדול, צדדי גבוה, רחב (8-ליטר).
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את מיץ הלימון ואת הפקטין. מביאים לרתיחה בחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פקטיןפקטין
1
להוסיף 4 1/2 כוסות סוכר 1/4 כפית חמאה. מערבבים עם כף עץ. מביאים לרתיחה שוב. צפה בסיר כמו התערובת תהיה קצף במידה ניכרת. ייתכן שיהיה עליך להנמיך את החום קצת כדי לשמור על הקצף מרתיחה מעל הסיר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
אגב, הסיבה שאנחנו מוסיפים כמות קטנה של חמאה היא שזה עוזר לשמור על התערובת מ רותחים עד גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3
מרתיחים את התערובת, ואז לשפוך לתוך צנצנות שימורים: ברגע שהתערובת מגיעה לרתיחה מתגלגלת כי אתה לא יכול להפחית על ידי ערבוב, לצפות בשעון.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
4
בדיוק 2 דקות, להסיר מחום לשפוך תערובת לתוך צנצנות שימורים עד 1/4 אינץ ' של headspace מן השפה.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
5
שימורים מאובטח צנצנות עם מכסים: לנגב את החישוקים עם מגבת נייר לחה.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מניחים מכסים על צנצנות וטבעות כדי לאבטח.
7
אם אתה רוצה, כדי להבטיח חותם טוב כדי להגן מפני עובש (כל חיידקים מזיקים פוטנציאלית כבר יושמדו על ידי ריכוז הסוכר של ג ' לי), אתה יכול לעבד את הצנצנות באמבט מים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
כדי לעשות זאת, לשים מדף מהביל בתחתית סיר גדול וגבוה. ממלאים את הסיר באמצע הדרך עם מים (מספיק כדי לכסות צנצנות עם אינץ ' או שניים של מים כאשר בסיר), מביאים לרתיחה, בעדינות למקם את הצנצנות בסיר (עוזר להשתמש מרים צנצנת, מלקחיים, או ללבוש כפפות גומי), להרתיח במשך 5 דקות, ולהסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
בואו מגניב. כמו ג ' לי מתקרר אתה צריך לשמוע קול נפץ כמו חותם עפעפיים.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10
** שים לב אלה הם ההנחיות של הוראות תיבת פקטין. גיליתי שלפעמים אפילו חצי מכמות הפקטין תגרום לג ' לי להיקבע, אם כי אולי לא מוצק כמו כל הסכום.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')