קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות50
ציון בריאות1
מגזין

ג'לי סמבוק

ג'לי סמבוק
מתכון ג'לי סמבוק יכול להתבצע בערך 3 שעות. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 90 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1130 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש elderberries, מיץ לימון, surejell פקטין, וסוכר מגורען. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן לקטו אובו צמחוני, דיאט. זה עובד טוב כמו תבלין. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). ג'לי סמבוק, בטח.ג'לי סמבוק, ו CERTOÂ ® ג'לי סמבוק דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
יש לשטוף את אשכולות הסמבוק: לשטוף אשכולות סמבוק ביסודיות. אני מוצא שהדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא לשים אותם בכיור המטבח שלי, ולמלא אותו במים.
מרכיבים שתצטרך
ElderberriesElderberries
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
אם קטפתם את האוכמניות שלכם, לעתים קרובות יש חרקים או עכבישים קטנים שיגיעו לפני השטח, אז שימו לב אליהם.
מרכיבים שתצטרך
ElderberriesElderberries
סכין קילוףסכין קילוף
3
הפשטו את האוכמניות מגבעוליהן: עבודה מעל קערה גדולה, עבודה על אשכול קטן אחד בכל פעם, גרפו בעדינות את אצבעותיכם או את הקוצים של מזלג על פני האשכולות כדי לעקור את הגרגירים מהגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
ElderberriesElderberries
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
השתמש בעיקר פירות יער כי הם כחולים לחלוטין או שחורים. כמה פירות יער ירוקים בשלים הם בסדר; יש להם יותר פקטין, כולל אותם יעזור להגדיר ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
פקטיןפקטין
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
5
עבור כל אצווה של ג 'לי, לאסוף 3 ק" ג של elderberries de-stemmed (כ 8 עד 10 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
ElderberriesElderberries
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
6
שים את elderberries בסיר ולהביא לרתיחה: 
מרכיבים שתצטרך
ElderberriesElderberries
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מניחים פירות יער בסיר גדול למחוץ עם מחית תפוחי אדמה לשחרר כמה מיצים. להפוך את החום בינוני ולהמשיך למחוץ כמו התערובת מתחממת עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
לאחר פירות יער ומיצי שלהם להגיע לרתיחה, להפחית את החום נמוך ולתת פירות יער להתבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
9
הסר מהחום.
1
מניחים מסננת בסדר רשת גדולה, או 4 שכבות של גזה, על סיר.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
לאט להעביר את פירות יער מעוכים ומיץ על המסננת כדי לסנן את המיץ לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
תן מאמץ במשך שעה.
4
צנצנות שימורים: תצטרך 5-6 8-אונקיה שימורים צנצנות ומכסים. שוטפים את הצנצנות ומניחים על תבנית אפייה, למעלה, בתנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
חום במשך 10 דקות ב 93° כדי לעקר את הצנצנות.
6
כדי לחטא את המכסים, להביא קומקום של כמה כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
7
מניחים מכסים בקערה רדודה ושופכים עליהם את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מתוך המיץ: תצטרך 3 כוסות מיץ כדי להפוך אצווה אחת של ג ' לי אם באמצעות MCP או בטוח
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
9
ג ' לי פקטין.**
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
10
כל סכום יותר מזה אתה יכול להזמין להכנת סירופ, או להוסיף אצווה אחרת עבור ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1
מניחים 3 כוסות מיץ לתוך סיר גדול, צדדי גבוה, רחב (8-ליטר).
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את מיץ הלימון ואת הפקטין. מביאים לרתיחה בחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פקטיןפקטין
1
להוסיף 4 1/2 כוסות סוכר 1/4 כפית חמאה. מערבבים עם כף עץ. מביאים לרתיחה שוב. צפה בסיר כמו התערובת תהיה קצף במידה ניכרת. ייתכן שיהיה עליך להנמיך את החום קצת כדי לשמור על הקצף מרתיחה מעל הסיר.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
אגב, הסיבה שאנחנו מוסיפים כמות קטנה של חמאה היא שזה עוזר לשמור על התערובת מ רותחים עד גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3
מרתיחים את התערובת, ואז לשפוך לתוך צנצנות שימורים: ברגע שהתערובת מגיעה לרתיחה מתגלגלת כי אתה לא יכול להפחית על ידי ערבוב, לצפות בשעון.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
4
בדיוק 2 דקות, להסיר מחום לשפוך תערובת לתוך צנצנות שימורים עד 1/4 אינץ ' של headspace מן השפה.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
5
שימורים מאובטח צנצנות עם מכסים: לנגב את החישוקים עם מגבת נייר לחה.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
מניחים מכסים על צנצנות וטבעות כדי לאבטח.
7
אם אתה רוצה, כדי להבטיח חותם טוב כדי להגן מפני עובש (כל חיידקים מזיקים פוטנציאלית כבר יושמדו על ידי ריכוז הסוכר של ג ' לי), אתה יכול לעבד את הצנצנות באמבט מים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
8
כדי לעשות זאת, לשים מדף מהביל בתחתית סיר גדול וגבוה. ממלאים את הסיר באמצע הדרך עם מים (מספיק כדי לכסות צנצנות עם אינץ ' או שניים של מים כאשר בסיר), מביאים לרתיחה, בעדינות למקם את הצנצנות בסיר (עוזר להשתמש מרים צנצנת, מלקחיים, או ללבוש כפפות גומי), להרתיח במשך 5 דקות, ולהסיר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
בואו מגניב. כמו ג ' לי מתקרר אתה צריך לשמוע קול נפץ כמו חותם עפעפיים.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10
** שים לב אלה הם ההנחיות של הוראות תיבת פקטין. גיליתי שלפעמים אפילו חצי מכמות הפקטין תגרום לג ' לי להיקבע, אם כי אולי לא מוצק כמו כל הסכום.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')