קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

ג'לי תפוחים קרמל

ג'לי תפוחים קרמל
אם יש לכם סיידר תפוחים, אין סוכר צורך אבקת פקטין, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו פאי פקאן תפוחים Cronuts עם סיידר תפוחים קרמל טפטוף, עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים, ו פנקייק סיידר תפוחים עם סירופ תפוח קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם אתה הולך לשמר את הג ' לי, להכין את הצנצנות ואת העפעפיים: מניחים שישה צנצנות חצי ליטר על מדף בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים להקות ועפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר את המחבת מהחום ולאפשר את הלהקות ואת העפעפיים לנוח במים חמים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
למדוד 1/4 כוס סוכר מגורען לתוך קערה קטנה ולהוסיף את הפקטין. בקערה בינונית נוספת, לשלב את הנותרים 1 3/4 כוסות סוכר מגורען והסוכר החום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
פקטיןפקטין
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
יוצקים את סיידר התפוחים לסיר גדול עם תחתית כבדה. לקשור את מקל הקינמון, גרידת לימון, וציפורן בחתיכת הגבינה ולהוסיף אותו לסיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיף את תערובת הסוכר פקטין ולחזור לרתיחה מתגלגלת מלאה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בתערובת הסוכר הנותרת ולחזור לרתיחה מתגלגלת מלאה. להרתיח חזק לדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
7
הסר את הסיר מהחום וזרוק את הגבינה. לרפרף כל קצף מפני השטח של הג ' לי עם כפית מתכת קרה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מצקת את הריבה החמה לתוך צנצנות מעוקרים חמים, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד בקושי חזק.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
9
מניחים צנצנות על מתלה בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה חום, לחשוף סיר, ולאפשר צנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט