ג'מבו מבושל לאט
מרק גמביה איטי הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 54 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1096 קלוריות. גשו לסופר וקנו במיה, סלרי, בצלים ירוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו סיר ג'מבו איטי, עוף מבשל לאט., ו בישול איטי : גאמבו פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מחממים מחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני.
טפטוף עם שמן זית, ולהוסיף נקניק. מבשלים כ 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד נקניק קל חום; כפית לתוך סיר איטי. באותו מחבת, מוסיפים בצל, פלפל וסלרי. מבשלים עד פריך במכרז, ערבוב מדי פעם; להוסיף לבישול איטי. באותו מחבת, להוסיף עוף קצוץ. מבשלים עד שכבר לא ורוד, ערבוב מדי פעם; להוסיף בישול איטי.
במחבת ברזל כבדה או יצוקה, חום שמן צמחי על אש בינונית-נמוכה. באמצעות מקצף, להכות בקמח; להוסיף תיבול Cajun ותימין. להמשיך לנצח ולבשל 15 עד 20 דקות, מה שהופך את רו כי הוא חום מריח מטורף מאוד.
מוסיפים מניית בקר, ומכים היטב עם מקצף.
חום לרתיחה, פועם כל הזמן. מבשלים עד מעובה; להוסיף לבישול איטי.
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות לבישול איטי; מערבבים היטב. כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 שעות.
מקשטים עם בצל ירוק לפני ההגשה.