זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו אוכמניות אפוי טוסט צרפתי עם קרמבל Amaretti סירופ מייפל אוכמניות, אוכמניות-מנגו סלט ירקות מעורבים עם אוכמניות-ויניגרט גויאבה, ו אוכמניות אפויות-לחם מטוגן בפקאן עם סירופ אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את ציפוי: בסיר גדול, לשלב 1 & 1/2 כוסות אוכמניות, סוכר מגורען, וסוכר חום. מבשלים על הכיריים על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. מערבבים עד שהסוכר משולב, האוכמניות מתחילות להתפוצץ, והתערובת מגיעה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
דיאט קרם סודה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הוסף את תערובת קורנפלור / מים. מערבבים עד התערובת הופכת עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
הסר מהחום. מערבבים ב 2 כוסות הנותרים של אוכמניות ואת גרידת לימון.מגניב לטמפרטורת החדר לקרר עד מוכן לשימוש. (תשואות 1 ליטר.) כדי להפוך את הקרום:מחממים תנור ל 163°. חמאה 9x 13x 2 צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
כסף ללא נעליים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
שלב את מרכיבי הקרום. לחץ לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים עד הקרום מתחיל חום קל (כ 15 דקות).מגניב לחדר temperature.To הפוך את המילוי:מקציפים את הקרם לפסגות רכות ולהגדיר aside.In קערה נפרדת, לשלב את גבינת שמנת וממתקים סוכר.מקפלים את הקצפת לתוך תערובת גבינת שמנת עד רק בשילוב.