קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

ג'מבורי אוכמניות

ג'מבורי אוכמניות
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו אוכמניות אפוי טוסט צרפתי עם קרמבל Amaretti סירופ מייפל אוכמניות, אוכמניות-מנגו סלט ירקות מעורבים עם אוכמניות-ויניגרט גויאבה, ו אוכמניות אפויות-לחם מטוגן בפקאן עם סירופ אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את ציפוי: בסיר גדול, לשלב 1 & 1/2 כוסות אוכמניות, סוכר מגורען, וסוכר חום. מבשלים על הכיריים על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. מערבבים עד שהסוכר משולב, האוכמניות מתחילות להתפוצץ, והתערובת מגיעה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הוסף את תערובת קורנפלור / מים. מערבבים עד התערובת הופכת עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
הסר מהחום. מערבבים ב 2 כוסות הנותרים של אוכמניות ואת גרידת לימון.מגניב לטמפרטורת החדר לקרר עד מוכן לשימוש. (תשואות 1 ליטר.) כדי להפוך את הקרום:מחממים תנור ל 163°. חמאה 9x 13x 2 צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
שלב את מרכיבי הקרום. לחץ לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים עד הקרום מתחיל חום קל (כ 15 דקות).מגניב לחדר temperature.To הפוך את המילוי:מקציפים את הקרם לפסגות רכות ולהגדיר aside.In קערה נפרדת, לשלב את גבינת שמנת וממתקים סוכר.מקפלים את הקצפת לתוך תערובת גבינת שמנת עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
לימון גומילימון גומי
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מורחים את המילוי על קרום מקורר. למעלה עם שכבה דקה (כ 4 כוסות) של מילוי פאי אוכמניות.להכניס למקרר 1 שעה או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי אוכמניותמילוי פאי אוכמניות
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים