קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

ג'מבליה איטלקית

ג'מבליה איטלקית
המתכון האיטלקי Jambalaya יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 55 דקות. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. גשו לסופר וקנו garnishes: בצל ירוק, פלפל, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו Jambalaya, Jambalaya, ו Jambalaya (מתכונים דומים).

הוראות

1
נקניק איטלקי חום בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות או עד נקניק מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הסר נקניק מהתנור ההולנדי באמצעות כף מחוררת, שמירה על טפטוף בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מבשלים עוף וחזיר בטפטופים חמים בתנור הולנדי על אש בינונית גבוהה, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 5 דקות או עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוסיפים תערובת בצל קפוא ו -4 מרכיבים הבאים, ומטוגנים 5 דקות. מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות צ ' ילי ירוק, רסק עגבניות, 1/4 כוס מים, נקניק איטלקי; לכסות, להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מערבבים אורזו מבושל חם לתוך jambalaya רק לפני ההגשה, או להגיש מעל פסטה מבושלת חמה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
אורזו מבושלאורזו מבושל
6
מקשטים, אם תרצה.