המתכון האיטלקי Jambalaya יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 55 דקות. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. גשו לסופר וקנו garnishes: בצל ירוק, פלפל, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו Jambalaya, Jambalaya, ו Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
1
נקניק איטלקי חום בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות או עד נקניק מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקי
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הסר נקניק מהתנור ההולנדי באמצעות כף מחוררת, שמירה על טפטוף בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מבשלים עוף וחזיר בטפטופים חמים בתנור הולנדי על אש בינונית גבוהה, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 5 דקות או עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוסיפים תערובת בצל קפוא ו -4 מרכיבים הבאים, ומטוגנים 5 דקות. מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות צ ' ילי ירוק, רסק עגבניות, 1/4 כוס מים, נקניק איטלקי; לכסות, להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקי
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מערבבים אורזו מבושל חם לתוך jambalaya רק לפני ההגשה, או להגיש מעל פסטה מבושלת חמה.
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Salneval Albarino. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.