ג'נמאייצ'ה טופו פריך עם שיטאקים וכרוב סאבוי
פריך Genmaicha טופו עם Shiitakes ו Savoy כרוב נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. אם יש לכם פולנטה, genmaicha, sel גרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: כורכום קארי טופו עם קוקוס ו Shiitakes, ג'ינג'ר שומשום טופו עם אספרגוס ו Shiitakes, ו צרוב בייבי בוק צ'וי עם טופו & Shiitakes.
הוראות
שלב 2 כפית. עלי genmaicha ו 1 1/2 כוסות מים רותחים; לתת תלול 5 דקות, ואז להתאמץ לתוך קערה.
בינתיים, חום 2 כף. שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים פטריות וג ' ינג ' ר; מפזרים 1/2 כפית. מלח ומבשלים עד שהפטריות מתחילות להתכווץ.
מוסיפים תה מבושל; מבשלים 5 דקות. מערבבים בכרוב ומבשלים עד מעט נבול אבל עדיין ירוק ורוב הנוזל התאדה, כ 5 דקות. שים בצד, מכוסה.
חותכים טופו במחצית אופקית ולהגדיר על מגבות נייר.
חותכים X דרך כל חצי, ויוצרים 4 משולשים לחצי, או 8 בסך הכל. כתמים עם מגבות נייר.
ריסוק פולנטה ו peppercorns במטחנת תבלין.
הוסף 1 כף הנותרים. תה ו-1 כפית. מלח ודופק רק כדי לשלב.
מברשת טופו משני הצדדים עם קצת שמן. לפזר בנדיבות הצדדים משומנים עם תערובת פולנטה ולחץ על עם האצבעות.
חום שנותר 2 כפות. שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. לבשל טופו עד חום זהוב עמוק בצד אחד, על 8 דקות. הפוך וחום בצד השני בקלילות, על 3 דקות יותר.
מסדרים 2 משולשי טופו על כל אחד 4 צלחות ערב מחוממות. מחממים פטריות וכרוב במחבת, מערבבים בצלים ירוקים, ותערובת כפית סביב טופו.